Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi
Arkadaşlar merhaba, yks 2025 öğrencisiyim ve hibrid ve elektrikli taşıtlar teknolojisi okumayı düşünüyorum, araştırdığım kadarıyla türkiyede elektrikli veya hibrid araç üreten çok az fabrika veya kurum var, 2 senelik bir bölüm. Otomotiv mühendisliği mi yoksa bu bölüm mü daha iyidir diye bazı tanıdıklarıma sorduğumda mühendis 60bin alır masasında oturur sen 100 150bin alırsın çalışırsın demişlerdi, sizinde fikrinizi almak istiyorum
Bursa Uludağ Üniversitesinde bu bölümü okumayı düşünüyorum, sizce geleceği var mıdır kazancı nasıl olur otomotiv mühendisliği daha mı iyidir, çok fazla mühendis var ülkede diyorlar herkes mühendis oluyor diyorlar doğru mu? çalışan,işçi eksikliği var zanaatkar eksikliği var deniliyor
Arkadaşlar merhaba, yks 2025 öğrencisiyim ve hibrid ve elektrikli taşıtlar teknolojisi okumayı düşünüyorum, araştırdığım kadarıyla türkiyede elektrikli veya hibrid araç üreten çok az fabrika veya kurum var, 2 senelik bir bölüm. Otomotiv mühendisliği mi yoksa bu bölüm mü daha iyidir diye bazı tanıdıklarıma sorduğumda mühendis 60bin alır masasında oturur sen 100 150bin alırsın çalışırsın demişlerdi, sizinde fikrinizi almak istiyorum
Bursa Uludağ Üniversitesinde bu bölümü okumayı düşünüyorum, sizce geleceği var mıdır kazancı nasıl olur otomotiv mühendisliği daha mı iyidir, çok fazla mühendis var ülkede diyorlar herkes mühendis oluyor diyorlar doğru mu? çalışan,işçi eksikliği var zanaatkar eksikliği var deniliyor

nasıl ctnin baktığı mavi alan kısmındaki çizgiyi kaldırabilirim heryerde aradım fakat hiçbiryerde bulamadım. Eye tracers falan filan heryerde aradım bütün komutlara baktım csgo fragmovie yapıyorum yardım eder misinniz bilen varsa yazabilir mi rica etsem bu şeyi kaldırmayı ???
Merhabalar, ben yeni yüklemiş olduğum apex legends oyununu bugün açtıkdan sonra oyuna girip oynadım. Msi Afterburner'den ısı derecelerine baktım. Ve sonuç muazzam, sebebi ne olabilir? 90 Derece ısınıyor ilk defa bu kadar ısındı. Ekran kartım Asus TUF RTX 2060. TUF modelleri hatalı modeller diye okumuştum, çok ısınıyorlar fakat ilk defa ekran kartımdan çok işlemcim ısındı. Sebebi ne olabilir ne yapabilirim düşürmek için ? ayarları kıstım fakat hiçbirşeye yaramadı. FPS azalmıyor, fps sorunu yok, tek sorun ısınması. Macununu yeni değiştirdim, değiştirince hiçbirşey farketmemişti zaten yanlış sürmüş olabilirim fakat tekrar açıp macun sürmem olanaklı değil. Ne yapabilirim tozlu falanda değil ? (Resimlerini almıştım resimleri kaybolmuş yok resimler yani demek istediğim 90 derece oluyor fanlarımı %100de çalıştırsamda en düşük çözünürleğe alsamda.)
CLR20R3 HATASI WINDOWS --- STARDEW VALLEY
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 618 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware