-satıldı- 3 Arcanalı Archon Hesabımı Satıyorum (Monkey, CM, SF)
-satıldı- Arkadaşlar selam. Mmrı: 2,781, Rankı: Archon 4'tür. Smurftür, maili ilk maildir. 500 maçı vardır ve ilk oyunu 2021 yılındadır. Kredi kartı alışverişi olmamıştır. Arcanaları not tradeble ve not marketable dır. Aklıma gelen her detayı screenshot olarak koyuyorum, envanterini de video şeklinde yüklüyorum hesabın. Fiyatı 1.600 düşünüyorum, merak ettiğiniz bir soru olursa özel mesaj veya konu altına belirtebilirsiz, iyi günler.
-satıldı- 4K MMR (Ancient 1) Hesabımı 190 Liradan Satıyorum
-satıldı-
Arkadaşlar selamlar, konuyu çok uzatmadan hesabın özelliklerini ve ilgili görselleri bırakıyorum ve güzel günler diliyorum.
*Maili ilk mail, Arkadaş eklemesi ve kanallara yazabilmesi açık, Steam marketi ve tradei açık (al sat yapabiliyorsunuz), Behavioru 8.697, MMRı 3,940, Envanterinde 2 tane yeni ti seti bulunmakta ve en az 2 tane daha gelecek predictlerden vesaire, Meraklısına fantasy ligi de oynanmış bulunmakta.
Fiyatı 190 lira olarak düşünüyorum, kolay gelsin.
-satıldı-
-satıldı
-satıldı- Arkadaşlar merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi 3680 mmr Legend 4 hesabımı satıyorum. Hesabı açma niyetim divine bi smurftü fakat evdeki hesap çarşıya uymadı malesef, o yüzden satma kararı aldım.
Konunun altına gerekli bilgileri (dotabuff, steam statları, kda, rekorlar vesaire) gizlilik açısından sorun yaşanmaması açısından ismini ve steam idsini kapayıp koyacağım ilgilenen olursa konunun altına yorum yapabilir ve ya bana özelden mesaj atabilir.
Bu arada içerisinde 45 liralık cadılar bayramı kutusu ve sf seti bulunmakta ve maili ilk maildir onları da eklemeden geçmeyeyim, güzel günler.
-satıldı- 3560 MMR (Legend 4) Hesabı 150 liradan satıyorum
-satıldı-
Selamlar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi artık kullanmadığım diğer hesabımı 150 liradan satmayı düşünüyorum.
Arkadaş ekleme özelliği açık değil malesef, sonra vay efendim niye önceden söylemedin diye gelmeyin bana lütfen.
Gerekli screenshotları (dotabuff istatistikleri, rekorları, steam profilini) yükleyeceğim merak ettiklerinize bakarsınız alt kısımdan. (nickname ini kapalı tutuyorum gizlilik açısından, güzel günler.)
3,330 Mmr / Legend 3 Hesap 150 lira
Rubick Arcana 130 lira -satıldı-
|
3810mmr Legend 6 Hesap (1044 Maçlı) 130 lira -satıldı-
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.193 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO