İyi günler elimde hazır bir " msi b450 pro max+ rx 6800xt 16gb + 16gb ram + ssd + ryzen 5600g " bir sistem var ama sürekli drop yiyorum oyunlarda. 1080, 2k falan farketmiyor driverler güncel. win10, win11 hepsini denedim. FSR falan da fayda etmiyor. Bende ya ramden ya da işlemci apu olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden komple bir değişiklik yapmak istiyorum. İşlemci F/P yeterli bir işlemci olması lazım, anakart da F/P bir atx(atx olması çok iyi olur) olursa tadından yenmez. Önerileriniz için çok teşekkürler şimdiden
Bugün 3TB'lik bir HDD aldım ama internetten öğrendiğim kadarıyla. Windows işletim sistemini SSD'ye diğer şeyleri de HDD'ye kurabiliyormuşuz böylece Windows başlarken daha hızlı başlıyormuş. Bunu nasıl yaparım acaba? Windows ve sürücüler SSD içinde kurulu olsun, Windows SSD içinden başlasın ama geriye kalan bütün oyunlardı, resimlerdi, belgelerdi bunlar hep HDD'ye kayıt olsun istiyorum. Birde HDD yeni olduğu için yapılacak bir ayar, BIOS ayarı falan var mı acaba?
Yeni toplanan bilgisayarın kasması donması
İyi günler. 2 gün önce hep hayalim olan şeyi yaptım bilgisayar topladım(2
El her parça) . Eve geldim kurdum bilgisayarı fln ilk gün bir sıkıntı yoktu sonra bilgisayarara harici bir hardisk taktım bilgisayar bi 10 dk sonra donmaya kasmaya başladı. Çıkardım ondan galiba dedim. Yok yine aynı format attım. Düzeldi fln sonra yine aynı oldu. Bios pilini çıkardım Ramleri temizledim çıkarıp. Bütün parçaları çıkardım yine taktım Ama ne yaptıysam düzelmedi. İlk başta çok güzeldi sonra böyle oldu anlamıyorum hevesim kursağımda kaldı. Neden oluyor olabilir acaba bu durum. Yaptığım adımlar;
Biosu güncellemek
Ram Mhz arttırıp düşürmek
Bio pilini çıkarıp takmak
Parçalar
Xfx merc Rx6800 xt 16 gb
Ryzen 5 5600g(biliyorum biraz darboğaz var sonrasında yükselteceğim)
3200 mhz 2x8 ram
Msi b450m a pro max anakart
Adata 500gb ssd
700w 80+ psu
Lütfen yardım edin moralim çok bozuldu.
çinden kulaklık alacağım
çinden 1more piston buds tws alacağım fiyatı 202 tl. acaba kaç günde gelir ve bana toplam kaç tl masarfı çıkar vergi ötv vb. ve daha az masraf çıkarmam için ne yapamam lazım
1more piston kullananlar
iyi günler 1more piston almayı düşünüyorum omthing modeli de var ama piston daha iyi diyorlar bass konusunda. piston kullananlar detaylı bir şekilde tecrübelerini aktarabilir mi?
normalde sırf sonraki şarkıya geçme özelliği yok diye syllable s101 alacaktım sonra dedim ki bir o özellik yüzünden de güzelim bass zevkinden vazgeçilmez dedim. 1more piston bu fiyat bazında en iyi bass'a sahip tws imiş. fye7 ile karşılaştıran bir sürü kişiye sordum 1more dedi hepsi bass olarak. piston kullananlar detaylı bir şekilde tecrübelerini aktarabilir mi?
Adam direk iban ver parayı yolluyum sonra sen hesabı verirsin dedi?
gençler iyi günler direk konuya giriş yapacağım lütfen ona göre bu konu hakkında bilgisi olan kişiler yazabilir mi saadece. şimd konuya gelelim kardeşimin bir youtube kanalı var "lord steel " diye aratırsanız çıkar işte o youtube kanalında kardeşim bayağı para yatırıp yıllarını verdiği oyun hesabını satmaya karar verdi bununla ilgili bir video yayınladı yayınladıkdan sorna bir teklifde bulundular nromalde istedğimiz fiyat 700 tl idi sonra biri geldi discordan yazdı kardeşim 1500 tl veiroyurm hesabına bana sat dedi benim içime bir anda çok büyük bir kuşku düştü ama cocuk dediki " ben sana nasıl güveneceğim " dedi bende zaten yayın yapmam ekstra bir güven senin için dedim o da oanyladı. bu sefer ben sana nasıl güvenceğim dedim o da dediki iban at parayı ilk ben atayım attığımda da verirsin hesabı dedi benim içime bir kuşku düştü iban ya da vb. bir dolandırma yöntemi var mı yani iban üzerinden beni dolandırabilir mi. iki de bir iban at vallaha parayı yoluyacağım diyor hatta parayı ilk ben yollayayım hesabda görünce parayı bana verirsin oyun hesabını diyor acaba satmalımıyım. cocuk parayı ilk o atacak ben hesabda görünce vereceğim hesabı iban ver diyor. sizce vermeli miyim iban üzerinden dolandırıcılık vb. işlemler var mı parayı attıkdan sorna geri çekmeye çalışsa bile çekemez çünkü attığı an diğer hesabıma geçireceğim parayı birde eğer satmayı kabul edersem videoda yapacağım bütün işlemleri. sizce ibanı atmalı mıyım şöyle bir yöntem var mı acaba ibanı veririm cocuğa adam atar parayı açıklama kısmına konu ile alakasız olarak atıyorum "ekran kartı parası " falan diyip de suç duyurusunda bulunabilir mi " bu cocuklar ekrna kartı satışı yapacaktım beni dolandırdı "falan diye
Gizli banka hesabı açmak
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.109 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware