|
Klavye kitlendi
|
Sorun nedir?
Linux
iyi akşamlar iso kurarken yazılım seç ve kur bölümünde hata alıyordum bir arkadaş başka forumda böyle indirilmesi gerektiğini söylemiş bu nasıl açılır virtualde
Hearts Of İron IV
Yıl 1940 Komünist romanya olarak rusya ile beraber yugoslavyaya saldırıyoruz fakat askerlerin yanında kırmızı ünlem ver ve 1 saattir çözemedim sınırda birbirlerine sıkıyor iki ülke ama oynama yok hiç hadi kaybetsek neyse ne kzanan var ne kaybeden bilen birileri yardımcı olursa sevinirim
Oyun Önerisi
Rx580
i7 4790
16gb ram
Bu sistemi topladım fakat aklıma oynayacak oyun gelmiyor oyun önerilerinizi bekliyorum
Gta 5 Dosyaları
Gta 5 e bir ton mod yüklemiştim online oynamak için hepsini sildim ama emin değilim 3.partiden falan ban yemek istemiyorum saf haline döndürmenin bir yolu var mıdır???
Discord bildirim
|
Rainbow controller
|
Oyun önerisi
Yahu beyler cod hayranıyım fakat bir türlü orjinal oyunu alamadım hiçbir serinin fakat her oyununu en az 2 kere bitirmişimdir.Her sene bu sene örn(bo4) alıcam diyorum para biriktiriyorum tak cold war tanıtılıyor bo4 alsam online oyuncuları 2 aya bitecek bu ülkede her (en azından benim için) cod oyununu çıktığı gibi almak imkansız yok mu şöyle bitmeycek sürekli oynanacak bir oyun oyun team deathmatch tarzı yada başka oyun modları olan online oyunlar derdime derman olun.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.674 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware