iPhone "Saklama Alanı Hesaplanıyor" hatası
Genel kısmından iPhone saklama alanı kısmına girdiğimde üst kısımda "kategori büyüklüğü hesaplanıyor..." şeklinde kalıyor. Bir iki kere çıkıp tekrar giriyorum ve aradan 1 dakika geçtikten sonra anca görüntüleyebiliyorum. Telefonda başka herhangi bir sorun yok. Muhtemelen basit yazılımsal bir hata. Başka yaşayan var mı? Sorunun çözülmesi için ne yapmalıyım?
resim:
Yeni iPhone aldım önceden şarj olmuş gözüküyor
Telefonu paketinden 2 saat önce çıkardım. Daha hiç şarja takmadım. 3 Temmuz'da şarj olduğunu gösteriyor. Ürünü daha önce açmış olabilirler mi?
pil kısmı:
seri no sorgulaması:
WhatsApp ve Twitter galeriden video gönderme sorunu
WhatsApp'ta ilk resimdeki galeriye tıklıyorum, sonra videoları ismiyle aratıp göndermek için sağ üstten diğer kısmından galeriye tıklıyorum ama sadece fotoğraflar gözüküyor videoları göremiyorum. Dosya yöneticisine de girsem sorun devam ediyor, orada da videolar gözükmüyor. Aynı sorun Twitter ve diğer uygulamalarda da var. Çözümünü bilen var mı? Lütfen yardımcı olun.
Ek olarak: Samsung cihaz kullanan arkadaşım böyle bir sorun yaşamadığını söyledi.
Telefon model: Xiaomi Redmi Note 6 Pro.
Resimler sırasıyla:
Wifi ile bir çok siteye erişim sorunu
General Mobile GM 9 Pro telefonumda wifi bağlantısı üzerinden twitter uygulamasında erişim sorunu yaşıyorum. Aynı sorunu snapchat üzerinden fotoğraf video gönderirken ve bir çok siteye bağlanırken yaşıyorum. Bu hatayı önceden Xiaomi A2 Lite telefonunda da yaşadım. Sanırım saf android kullanan telefonların genel bir sorunu.
-Vpn açtığım zaman sorunum düzeliyor. Demek ki modem ayarlarında bir sıkıntı var.
-Aynı sorunu hücresel veriye bağlandığımda da çözüyorum ama wifi ile hiçbir şekilde bunları kullanamıyorum.
-Arkadaşımın evinde onun modemine bağlandığımda yine bu sorunlar çözüldü yani telefonda donanım sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.
Çözüm olarak modemi sıfırlayacağım ama hangi ayarları yapmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.526 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar