Kılıf takarken kırılan cam...
Abiler, kardeşler merhaba. Yaklaşık 6-7 sene önce aldığım ve 1 hafta öncesine kadar sorunsuz kullandığım Asus Zenfone 6 telefonumun geçen hafta ekranın üst tarafının dokunmatiği bozuldu. Bunun üzerine İstanbul içinde Asus yetkili servisini aradım fakat bulamadım. Bunun üzerine dün semtimde ekran değişimi yapan, üstüne telefon faturası ödeyen, kontör atan bir bayiye telefonun ekranının değişmesi için verdim ve 180 TL ekran fiyatı, 100 TL de işçilik alarak telefonun ekranı bana toplam 280 TL ye geldi. Bugün 1 saat önce telefonu aldım ve ilk izlenimde telefonun ekranındaki renklerin bir solgun olduğunu, full parlaklıkta dahi eski ekranımın canlılığının neredeyse 3/2'si kadar bir canlılık olduğunu gördüm. (maalesef ki eve geçince fark ettim bunu.) Eve geçtim, bu ekran canlılık olayını pek fazla kurcamalak gelmedi içimden çünkü telefonu sürekli kullanan biri değildim. Telefonun kapaklı kılıfı vardı geçirmeli. Telefona kılıfını takarken telefonun ekranının üst tarafı çok hafif bir bastırmam ile çatladı. Fazla uzattım biliyorum sonlandırıyor. Daha demin soluğu telefonun ekranını yaptırdığım yere götürdüm ve adamla tartışmalı bir üslup ile konuştum -kardeşim kılıf takarken ekran kırılır mı ? hadi canlılık olayını geçtim bu kaçıncı nesil bir ekran? bana orijinal demiştin sözde- gibi cümleler söyledim ve adamla tartıştık ve bana yapabileceği bir şey olmadığını, şans, şu kapıdan adımını attığında öleceğini ne bilmiyorsun gibi laflar etti ve sinirlendim çıktım dükkandan. Velhasıl bilgili hocalarımdan yardım istiyorum. Benim bu konuda ne gibi haklarım var ? neler yapabilirim ? Teşekkür ederim şimdiden.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 186 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar