Nerio Coin Duyanlar?
Selamlar herkese,
David Jack Stewart projesi olan bir coine denk geldim, uzun vadede tutmayı düşünüyorum, ne dersiniz?
Metaverse tabanlı olması, Nerio evreninde oyun deneyimini yas¸ayan her kullanıcıya odu¨l olarak Nerio Coin (NEI) sunuluyor olması ve kullanıcıların Nerio Coin (NEI) stake edebiliyor ve transfer amacıyla kullanabiliyor olması güzel ayrıntılar. Şu an ön satışta önemli borsalarda listelenmiş, sayfası da bu:
caka veteriner kliniği
Selamlar veteriner olarak güvenebileceğiniz bir yeri paylaşmak istiyorum sizlerle. Kendileri oldukça yardımsever ve işlerinde profesyonel. Bazı hizmetleri şu şekilde, detaylarına sitelerinden ulaşabilirsiniz:
https://cakaveterinerklinigi.com
Kedi köpeklerde ultrason (hamile dişi kedi köpeklerde bebek sayısını öğrenmek, ultrasonu bağlı hastalık tespitleri.
Kedi köpeklerde kısılaştırma&kastrasyon operasyonları ( Gazlı anestezi kullanılıyor, tam teşekküllü operasyon)
Deri hastalıkları tedaviler (özellikle deri hastalıkları tedavilerinde womm tarafına ihtiyacamız var - alerji, dermatit probşelemleri)
7/24 hizmet ve acil veteriner kliniği konusunda hizmet veriyorlar.
Sipay - Walletgate Hizmeti ve Kartları
Son zamanlarda takip ettiğim ödeme şirketlerinde dikkatimi çeken bir hizmeti yazmak istedim buraya da. Sipay şirketinin Walletgate hizmeti, direkt olarak kendi marka isminiz ile müşterilerinize dijital cüzdan servisi sağlayabiliyorsunuz, bu harika bir durum. Şirketlerin çoğunun bir ön ödemeli karta ve cüzdan altyapısına ihtiyacı olduğunu gözlemliyoruz, bir de bunu kendi şirket isminiz ile verebilmek muazzam bir iş. Artı olarak bu adamların kartları da baya şekil sevdim.
Türk Kripto Borsası Tomya'nın Hull City Sponsorluğu
%100 yerli mühendisler tarafından geliştirilen Türk kripto para borsası Tomya'nın, Acun Ilıcalı'nın yakın zamanda satın aldığı Hull City’ye sponsor oldu.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 746 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları