Sorum başlıkta. Fables çizgi roman serisine başlamak istiyorum ama 110 bölümden fazla varmış sanırım. Ekonomik olarak da çok cebi yakacağı için onlline olarak okumak istedim ama bir türlü bulamadım. Elinizde bir site/link var mı?
RX 550 sürücüsü çöküyor
Merhaba sorunum başlıkta yazdığı gibi. Ekran kartım oyunlarda çöküyor. Bazen hiç çökmüyor, bazen arkada bir şey açıksa çöküyor, bazen sadece oyun açıksa bile çöküyor. Ne olduğunu anlamadım. Hangi testleri yapmam gerek? Sorunun ne olduğunu nasıl bulabilirim?
Bu arada oynadığım oyunlar çok yüksek kalite oyunlar değil. Lies of P oynuyordum onda hiç çökme yaşamadım ama hasmo, LoL vb. oyunlarda arkada bir şey varsa kesin çöküyor. Yoksa da bazen çöküyor bazen çökmüyor. Önceden Windows 11 yüklemiştim, bu çökmelerden dolayı Windows 10'a döndüm ama çok bir fark olmadı gibi.
Ekleme: RAM'e baktığımda 2. slottaydı bunun bir etkisi olabilir mi?
RAM: Corsair DDR4-3200 (1600MHz) 8GB
DEPOLAMA: modeliTurboX 128 GB SSD, 1TB HDD
Ekran kartı: RX 550 4 GB GDDR5
Anakart: Gıgabyte A320M-H
İşlemci:AMD Ryzen 5 2600x six-core processor 3.60 ghz
Odin3 Programı Hata Veriyor
Merhaba S7 Edge telefonum Custom Binary Blocked By FRP Lock hatası verdiği için ROM atmaya çalışıyorum ama her seferinde instaling veya SetupConnection kısmında takılıyor. Ne yapmam lazım?
Binary Blocked By Fap Lock Hatasından Veri Kurtarmak Mümkün Mü?
Merhabalar telefonum binary blocked by fap lock hatası veriyor. Bunun için bir telefoncuya gitmek istiyorum ama içinde özel dosyalarım, fotoğraflarım var. Çok güvenemiyorum kimseye. Bunları format atmadan görmenin bir yolu var mı?
Steam Giriş Yapmadan Ticket Nasıl Atılır?
S3 Mini Bluetooth açılmıyor
S3 Mini telefon kullanıyorum heves edip Bluetooth kulaklık satın aldım, telefonla bağlamak için defalarca Bluetooth'u açmaya çalıştım ama bir türlü açılmadı. Telefonun bağlantı ayarlarını sıfırlayınca Bluetooth açılıyor fakat bir şekilde kapatılırsa yine sıfırlamak gerekiyor. Bunun nedeni sanırım rootlu olmasıymış. Ne yapmam lazım? Bu soruna bir çözüm var mı? Telefonu sıfırlamak istemiyorum.
Hoi4'te Kolonileri Özgür Bırakma
Ben açık liseyi bu sene bitirdim ama alan olarak alan yok yazıyor. Ben sözel bölüme gitmeyi planlıyorum. Alan olmaması bir sorun mu?
7000 TL sistem önerisi
Yakında sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem 7 bin TL. Ekran kartı olarak arkadaştan 2. el R9 380 STRIX 2 GB alacağım (1500TL oraya gidiyor eğer başka öneriniz varsa ona da bakabilirim). Buna uygun anakart ve işlemci arıyorum. Üstüne SSD ve RAM alacağım için en F/P ürünleri almam gerek. Kasa ve HDD bende mevcut onları da saymazsak bana yaklaşık 5500-5000TL'ye F/P anakart, işlemci, PSU ve RAM önerebilir misiniz?
(Eğer daha 1500TL'ye daha iyi ekran kartı gelir, onu alma derseniz önerilerinize açığım o yüzden başlıkta 7000TL yazıyor.)
5.000 TL Altı Telefon Önerisi
Merhabalar bir süredir telefon almayı düşünüyorum aklımdaki model General Mobile'in GM22 Pro modeli. İzlediğim videolarda gm22 Pro'ya rakip olarak gösterilen telefonlar bugün 10bin TL'lere fırlamış. 5 bin TL altı başka hangi model telefonlar önerirsiniz? Gm22 almam mantıklı mı?
Nerede: Konu listesine bakıyor.
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.599 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware