Arkadaşlar kütahya-yalova arası inegölde ücretli geçiş gösteriyor kaç lira tam olarak? Kütahya-yalova arası en kısa yol 3s 23d olarak gösteriyor ücreti nedir ücretsiz nereden gideriz sürekli şehir dışına giden biri değiliz şimdiden teşekkürler.
Fiat albea 1.2 16v Benzin-Lpg 2004 model arabamda egr valfi varmıdır arkadaşlar?Bide çekişten baya bi düştü sebebi nedir.
Uygun havalı tüfek
Arkadaşlar merhaba lafı uzatmadan direkt konuya gireyim 400-500 tl bütçem var bayağıdır araştırıyorum bu havalı tüfekleri.Hatsan turcar air tact,hatsan mod 85 gibi uygun fiyatlı performanslı olarak bunları farkettim sizin önerileriniz nedir bütçem yukarıda yazdığım gibi en iyi bu fiyat bandında alınabilecek hatsanın hangi modelidir şimdiden teşekkürler.
Uygun Av Tüfeği
Abilerim merhaba yaşım 15 av meraklısıyım çifte yada tek kırma av tüfeği arıyorum biliyorum yaşım tutmuyor babamın üstüne falan alayım diyorum şöyle 1000-1500 bütçem var sizin önerileriniz nedir abilerim şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar 2004 model 1.2 16v albea var arabam bağırıyor gitmiyor yağını suyunu eksik etmem zamanında bakımını yaptırırım ama bu aralar gitmiyor gibi geldi 2. viteste gaza yükleniyorum yavaş yavaş hızlanıyor 2. viteste 40 görüyor nedendir arkadaşlar yokuşa 120 ile giriyorum 3. vitese kadar düşüyor acaba bujilerdenmidir şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.259 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası