Corsa 2016 otomatik 190k km???
Merhaba arkadaşlar 550k ya kadar otomatik 3 5 yıl sorunsuz binebileceğim bi araç bakıyorum. Bi araç buldum corsa enjoy 2016 yeni kasa 1.4 otomatik 190 binde ilk sahibinden sol ön üç parça değişen harici hatasız. Araç km sine göre aşırı temiz içinde çizik bile yok içine otursan ekrana bakmasan 30k kmde falan sanarsınız arabayı o kadar temiz. Kaza fotoğrafı var parça sorgusuda yaptım önemli bi değişen yok sürtmeden olduğu belli alınır mı ne diyosunuz 560k dan aşağı vermiyor adam?
Merhaba arkadaşlar YUKİ amy diye elektrikli araba motor karışımı bişey çıkarmış güzele benziyor. Eşim için almayı düşünüyorum işe gitsin çocuğu kreşe bıraksın falan diye günlük ortalama 5km git gel yolu var malum benzin fiyatları uçtu artık. Fiyat 350k civarlarında sitenin kapalı otoparkı var orda şarj ederim diye düşünüyorum ama çin malı çakma şeylerede bu kadar para bağlamak istemiyorum mantıklı gelmiyor yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
https://www.yukimotor.com.tr/product-details/amy-elektrikli/
Passat mı astra 1.4j mi?
Arkadaşlar merhaba manuel aracımı satıp yerine otomatik araç arayışım var B7 passat 150k km altı 2014 2015 veya 100k km altı 2017 2020 arası astra j sedan sport otomatik almayı düşünüyorum.
hangisi daha mantıklı olur gönlüm daha genç olduğu için astra j diyo aklım passat diyo?
dsg hakkında düşüncelerim var ama yoğun trafik olan bi yerde yaşamadığım için sorun olmaz diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.705 (Bu ay: 730)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun