Hazır Sistem Tavsiyesi
Herkese iyi forumlar dilerim. Aşağıya koyacağım 3 adet bilgisayar arasında hangisini tercih etmeliyim. O fiyatlarda bütçem bulunmaktadır. Ya da daha farklı daha performanslı olabilecek bir bilgisayar tavsiyeside alabilirim. Tabiki bütçem dahilinde olması koşulu ile. Şimdiden teşekkür ederim.
Sistemdeki Power ve Power tavsiyesi
İyi forumlar dilerim. İ5 3470 işlemci, 16gb(8*2) 1600 ram, 2 adet birisi 250 gb diğeri 512 gb ssd hard disk, rx 580 ekran kartı olan sistemimde standart markasız 300 Watt power kullanmaktayım. Aslında ufak tefek görüşüm var ama sizce kaçlık power kullanmalıyım ya da şimdiki ile idare etmeye devam mı edeyim? Oğlum oyun oynuyor powerı arttırdığımda genel anlamda oyun performansını hissedilecek derecede arttırır mı? Sıfır düşünüyorum 1000 -1500 arası bütçe ayırdım. Sizce değer mi? Teşekkür ederim.
İyi günler dilerim. Kızıma laptop aldım laptopun ekran kartı gtx 3050 monitörü 144 hz. Oğlumun bilgisayarı ise 60 hz ekran kartı msi gtx 1050 ti. Soruma gelecek olursam, kızımın laptopunda cs go ya da başka bir oyun oynarken ekran sanki 3D gibi çok net ama oğlumun bilgisayrında oynarken sanki analog görüntü var. Bu durum ekran kartından mı kaynaklanıyor yoksa monitörden mi? İkinci bir sorum örneğin kızımın laptopuna oğlumun monitörünü bağlasam ancak çıkışlar uymuyor ya dvi to vga ya da dvi to hdmi alsam. Ekrana görüntü 3050 ekran kartından dolayı 3D olarak gelir mi? Şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim...
Ekran kartı tavsiyesi.
İyi akşamlar. Msi gtx 1050 ti ekran kartımı değiştirmek istiyorum ancak karar veremedim, yorumlarınız ve bilgileriniz çok değerli. Şu an çıkabileceğim fiyat ve aklımdaki kartları yazıyorum eşleniği tavsiyelerede açığım güncellikleri ısı değerleri oyun performansları gibi bilgilere ihtiyacım var. Bütçe max 7000 TL aklımdaki kartlar geforce gtx 1660 süper oc - gtx 3050 ya da rx 580 bu kartlardan hangisini almalıyım ya da başka tavsiyelerde varsa da değerlendirebilirim. İyi forumlar diler yardımlarınızı bekliyorum.
İ5 3450 1155 lga işlemci değilikliği
İyi forumlar dilerim. Başlıktaki işlemcili bir bilgisayarım var. Diğer bileşenler ;
anakart esonic H61 FEL
işkemci İ5 3450
ram 16gb 1600 mhz
ekran kartı MSİ GTX 1050Ti 4 gb
power standart 350 W
Disk 3 adet, sistemin kurulu olduğu Hi-level 512 gb SSD
diğeri Kingstpn 256 gb SSD
diğeri 500 GB Sata HDD ( depolama amaçlı kullanıyorum)
Bu sistemimde aslında her oyunu sorunsuz oynuyorum donma takılma ağırlaşma yaşamıyorum hiç, tabi bazı oyunlarda çözünürlüğü düşürmem gerekiyor o oyunları sizde biliyorsunuz ama her oyunu oynuyorum. Şimdi konu başlığı neden işlemci değişikliği onu ifade edeyim belki yanlış bilgi almış olabilirim. Call of Duty mobile versiyonu telefondan oynuyordum PC ye yükledim gameloop tan sadece bu oyunda ağırlaşma oluyor sanki 1 saniye gibi de geriden geliyor. Şu Taktuktan canlı videoları var ordan sordum nedenini işlemciden dir dediler ama asıl neden bende bilmiyorum. Eğer işlemciyse sorun, bendeki işlemciyi ne ile değiştirebilirim. İkinci el almayı düşünüyorum bendekini verip onu alabilirim. 1000 TL kadar bütçem var. Teşekkürler iyi forumlar
Call Of Duty Mobile Version
COD Mobile Appstore dan kurup oynamaya başladım. 1 ay oldu yükseldikçe rakipler zorlaşmaya başladı. Nasıl bu kadar iyiler diye düşünürken YouTube tan PC den oynadıklarını gördüm ben de deneyim dedim. Baktım gameloop tan indirmişler ben de gameloop u kurup cod mobile indirdim. Denedim yaklaşık 1 saniyeden çok az bir gecikme ile oynanabiliyor hatta çok daha zevkli oluyormuş. Arayı kapattım yükselmeye devam ediyorum. Şimdi sorunuma gelelim 2 gün önce PC den oynarken güncelleme geldi yükledim mis gibi de oynadım daha da güzel olmuş. Ancak artık mobile den giremiyorum. Her zaman pc den oynanmıyor vakit geçirmek için dışarda da ya da arabada da oynamak istiyorum. Mobilden açmaya çalıştığımda “ mevcut sürüm, en son oynanan sürümden daha düşük “ uyarısı veriyor ve açılmıyor. Sadece PC den oynayabiliyorum artık. Bunun bir çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar dilerim...
Herkese selamlar, kızım için bir laptop düşünüyorum iyi kötü çizim yapmak istiyor belki de grafik de olabilir diyor program da yazabilirim diyor. 15 yaşında Fen Lisesi öğrencisi. İ5 işlemcili veya ryzen 5 amd de olabilir bir laptop düşünüyorum. Bütçe max 14-18 bin arası daha aşağıda işimi görecekse olabilir. Aslında tek aklıma takılan ekran kartı kısmı yoksa 512 gb ssd i5 işlemci 8gb ram yeterli gibime geliyor. Tavsiyelerinize açığım link de gönderebilirsiniz veya şu ekran kartı işinizi görür demenizde yeterli. Şimdiden teşekkürler, İyi forumlar...
obs stüdio Mavi Ekran hatası
İyi günler dilerim.obs studio yüklemeye kalktığımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve pc baştan başlıyor sebebi ne olabilir. i5 3470 3,20hhz işlemci windows 10 home işletim sistemi gtx 1050 ti gaming ekran kartı 16gb ram ve esonic h61fel anakart mevcut. yardımcı olabilir misiniz?
Kaç Wattlık PSU
|
Çok önemli fon müziği hakkında...
|
Meslek: Memur
İlgi Alanları: bilgisayar,futbol,otomobil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 641
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 23.074 (Bu ay: 227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar