Lastik Önerisi
Herkese merhaba
215 60 16 ölçülerinde lastik alma arifesindeyim çok kararsızım 1 aydır araştırıyorum ve bir türlü karar veremedim sessiz ve konforlu olsun istiyorum
Michelin primacy 4 95v
Hankook ventus prime 3 95v arasında gidip geliyorum continentalin ses desibeli yüksek diye eledim
Fabrikasyon primacy 3 var üzerinde 25 bin km de ve ömrünü doldurmuş kayma yapmaya başladı frenlemelerde
Primacy 3 le primacy 4 aynı fiyat olduğu için 3 almak mantıklı gelmiyor yenisi varken
Önerilerinizi bekliyorum
13cm hoparlor yardım
Herkese merhaba arkadaşlar aracım fluence bir türlü istediğim tarzda hoparlör bulamadım hertz uno k130 denedim dsk 130 ve esk 130 denedim hiçbiri beni tatmin etmedi tizleri çok ön planda alt frekanslar boş müzik dolu değil tizler kulak tırmalıyor daha yumuşak çalan orta frekanslarıda duyuran hoparlör arıyorum çok çok yüksek sese meraklı değilim audison sr5.600 amfi kullanıyorum focal es 130 k takmayı düşünüyorum onuda dinlemedim ama internetteki yorumlara göre karar verdim focak es 130k nasıldır bilen deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi veya yerine ne önerirsiniz orjinal teyp ile kullanıyorum ileride işlemci de ekleme planım var şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 420 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası