Araba Önerisi
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, yeni bir araba alıcam bütçe 900k civarı ne önerirsiniz ? Genç olduğum için hatchback tercih etmeyi düşünüyorum, altımda güçlü üzmeyecek, sıkıntı çıkarmayacak bir araba istiyorum. Şu an aklımda olan en iyi araç 1.4 tsi golf 7 (dizel araç istemiyorum). Teşekkürler.
Laptop Önerisi
Selamlar üniversiteye geçtim de hem ünide işlerimi çözecek hem de oyunları tatmin edici seviyede oynatacak bir laptop arıyorum fiyat max 10k falan olursa iyi olur. Teşekkürler.
Dershane mi, Temel Lise mi ?
Merhabalar, 12.sınıfa geçeceğim ve çok kararsız kaldım. Ankara'da yaşıyorum, gittiğim okulda seneye ders islenmeyecek yani sadece kendimiz ders calisacagiz. Sabah 8 ogleden sonra 15 te cikiyoruz dersaneye gidersem aksam 20 21 gibi anca evde olurum. Ama temele gidersem sabah 9 aksam 17 de cikiyoruz zamandan tasarrufum oluyor. Gitmek isteeigim temel lise de Üçler Anadolu Lisesi diye geciyor eskiden dershane olduklari icin dershane sistemiyle yonetiliyorlar. Hukuk okumak istiyorum, istediğim unilere hangi lis3den geldiklerini baktim ve uclerden gidenler var genelde gidenler ozel okuldan mezun. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hangi Kulaklığı Almalı ?
Merhaba Arkadaşlar ihtiyaçlarımı karşılayacak bir kulaklık istiyorum söyleceklerimden sizce hangisi daha iyi bir kulaklık. Şunu belirtiyim oyun oyunuyorum, sporda müzik dinliyorum yani kulaktan düşmezse iyi olur ve bas ve tiz çok kötü olmadığı sürece sorun yok ses seviyeside güzel olursa daha iyi olur . Bilmeyenler yazmazsa sevinirim. Honor flypods lite (youth edition) - qcy t5 - qcy t3 - anker soundcore life note - xiaomi airdots pro - taotronics soundliberty 53 şimdiden teşekkürler.
Xbox'a oyun yükleme sıkıntısı
|
Google asistan sorunu
|
Pubg lite acamiyorum
Pc siyah ekran
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.236 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware