Merhaba 2008 model punto benzinli bir aracım var. Araç yaklaşık 1 yıldır arıza ışığı yakıyor. 3. ve 4. Silindir arızası çıkıyor bakıldığında. Sanayiye defalarca gittim, çok fazla masraf yaptım ama sorun bir türlü düzelmedi. Daha geçen gün enjektör değişti. Bujileri defalarca değiştirdim. Bobin değişti. Ve şu anda araç tekleme yapıyor. Bunu özellikle ayağımı hafiften gazdan çektiğimde hissediyorum. Genellikle yokuş çıkarken tekleme yapıyor. Biraz da hırıltı var araba çalışırken. Ayrıca trafikte çok fazla dur kalk yaptığımda yani debriyaja çok fazla bastığımda bir süre sonra vites değiştirmek için ayağımı gazdan çekip debriyaja bastığımda arabanın devri bir anda yükseliyor sonra geri düşüyor. Geçen sene arabayı bakıma sokmuştuk. Triger seti vs. değişti. Acaba ondan mı diye düşünüyorum. Gittiğim her usta onunla alakası yok dedi. Arabadan anlamayan bir insanım. Sanayicilerin de ahlaksızlığı çıldırtıyor artık beni. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İzmirde yaşıyorum önerebileceğiniz bir usta vs. var mıdır? Ya da ne yapmalıyım? Teşekkür ediyorum.
Bilgisayarım anlık takılıyor
Evet arkadaşlar anlık takılmalar oluyor. Oyundayken ya da çok yük altındayken değil her zaman oluyor. Örneğin masaüstündeyken bir pencereyi kapatayım diyorum mouse u çarpıya doğru götürüyorum anlık bir takılıyor 1 sn gibi sonra düzeliyor. Çok sık olmasa da ara ara oluyor ve çok sinir bozucu. Bilgisayarım Monster Abra A5 V13.3. Monster servisine bıraktım ssd arızalı dediler. Kingston 500 gb A2000 modelini aldım, diğer diski çıkardım yine aynı. Ramlerde mi bir sorun var diye düşündüm. Windows Bellek Tanılama ile test ettim hiçbir sorun bulunamadı. Paranoyak oldum artık. Bilgisayarı en az 5 6 defa formatlamışımdır. Şu an yeniden format attım yine aynı. Driverlar güncel. Bios güncel. Windows güncellemeleri de tam. Orjinal Windows kullanıyorum. Aklınıza gelen bir fikir varsa şundan olabilir vs diye belirtirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.
C# class veri aktarma
Merhaba bir sorunum var. Ben oluşturduğum bir sınıftaki bir property için kapsülleme yapmak istiyorum. Kısaca şöyle. Form ekranında giriş sistemi oluşturdum. Ve orada giriş yapanın admin olup olmadığını kontrol ediyorum. Bunu da bool tipinde bir değişkenle yapıyorum. Yani sorunum şu bu değişken yardımıyla get ve set metoduyla kapsülleme yapmak istiyorum. Ama anladığım kadarıyla bool tipindeki değişkenim tanımlandığı anda ne değer alıyorsa orada da ona göre işlem yapılıyor. Runtimeda bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
C# Form Uygulamasında Kod Akışını Durdurma
Merhaba bir problemim var. Butona tıklandığında bazı iflerin içine girdiğinde kod akışını durdurmak istiyorum. Yani ekranda bir uyarı çıkacak sonrasında sanki hiç butona tıklanmamış gibi olacak. Uygulamayı komple kapatmak istemiyorum sadece butona hiç tıklanmamış gibi olmasını istiyorum. İnternette araştırdım bulamadım ya da anlayamadım. Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
Dizüstü bilgisayarı kasa gibi kullanmak
|
Üstten ders almak
|
Wireless mouse frekans problemi
|
Wireless mouse frekans problemi
|
Programım Linuxta Çalışır mı?
|
C takıldığım hata
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.621 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama