M2 ssd sorunu
Merhaba umarım herkes iyidir. Benim şöyle bir sorunum var, bilgisayarımla oyun açarken pat diye kapanıyor önceden oyun oynarken belli bir süre sonra kapanıyordu. Şimdiyse açılmıyor bile. Oyun neyse araştırmalar sonucu stres testiyle tanıştım, yaptım. Bu test her parçaya ayrı ayrı GPU işlemci RAM sorun yok ama hard diske yapınca PC tak diye kapandı. Sonra Cden D ye dosya aktarmayı denedim yine pat diye kapandı .C de kullandığım 256 GB SATA3 SSD D de kullandığım 512 GB M.2 SSD. Stres testi yaparken M.2 SSD gözükmedi sadece Cdeki 256 GB SSD görünüyordu. O şekilde test başlar başlamaz kapandı dosya aktarırken de pat diye kapandı. Acaba sorunum ne? Hangi diskte sorun var? Oyunlar D de yüklü oyun açarken pat diye kapanıyor, stres testi Cdeki diske yapılıyor sadece o zamanda pat siye kapandı Cden D ye dosya aktarırken de pat diye kapandı. Ssd nin Kabloları değiştirip tekrar deneme yaptım m2 yi çıkardım pc açıldı fakat beni bios ekranına gönderiyo yani diski boş görüyor pc açılmıyor. m2 yi taktığımda pc hiç açılmıyo açma düğmesine bastığım anda kapanıyo. acaba yardımcı olabilecek var mı m2 ssd yi 2. El almıştım letgodan
MHZ SORUNU
|
Herkese Merhaba!
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 464 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Overclock, Soğutma ve Modifikasyon