Herkese merhaba, soru başlıkta yazdığı gibi sıfırdan bir alışveriş sitesi kurulsa sizin bu alışveriş sitesinden beklentileriniz ne olurdu? Hızlı kargo, uygun fiyat... İstediğinizi yazabilirsiniz. Mesela ben x ürünü alırken buna bakarım ya da ben bir şeye bakmam fiyatı uygun olsun yeter mi dersiniz ? Ben şöyle bir teslimat istiyorum ama kimse sağlamıyor. Bunun gibi şeylerden bahsediyorum ilerleyen aşamalarda bu konu ile alakalı fikirlerim var çünkü bir bakıma tüketici yorumlarını ve isteklerini araştırıyorum. Ben de fazlaca internet kullanan birisiyim mevcut sitelerin eksiklerinin ve olumlu olan yönlerinin farkındayım ama akıl akıldan üstündür. Lütfen bu soruya şöyle bakın bir iş adamı elinde parası var ve tamamen tüketici odaklı bir proje yapmaya çalışıyor gibi bakın. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Herkese merhabalar, öncelikle babam için yeni pc toplamıştım 1 2 ay önce, sorunsuz çalışan bir sistemdi. Ben şehir değiştirdim pc nin yanında değilim kardeşim bu sabah aradı ve açılmadığını söyledi. Bana ses kaydı attı çıkıdık çıkıdık diye ses geliyor ve açılmıyor pc, hdd diye düşündüm ama pcde ssd var ve windows ssd ye yüklü. Sistem özellikleri şöyle;
MSI MAG Forge 100M
AMD Ryzen 5 2400G
MSI B450M-A Pro Max
Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz
FSP Hydro K 500 Serisi 80PLUS Bronze 500W
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
3000mhz RAM 2800 olarak gözüküyor
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 673 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware