Klavye-fare set önerisi
Pek oyun oynamıyorum, o yüzden oyun faresine gerek yok. Logitech'in 3 tane modeli gözüme çarptı. Bir tanesini (aşağıda, 1 numaralı link) bizzat mağazada denedim ve klavye pek değil ama fare gerçekten çok sessiz, çok hoşuma gitti. Faresi de rahat gibi ama uzun vadeli kullanımda rahat eder miyim, bilemedim. Diğerlerini deneme şansım olmadı maalesef. 2 numaralı linkte fare daha rahat olabilir, çünkü sağ el için yazıyor ve kavisli ama sessiz olmayabilir. 3 numaralı linkte ise klavye çoook hoşuma gitti ama fare sağ ve sol için yapılmış ve de sessiz falan demiyor. Ne diyorsunuz? 1 numaralı üründe sessizlik özelliği zamanla geçmiyorsa 1'i mi alayım, yoksa diğer ürünlerdeki fareler daha mı rahattır? Bir de tabii 1 numarada da avuç içi desteği yok. Onu da düşünmek lazım. Bilemiyorum rahatsız eder mi. Teşekkürler.
1)
2)
3)
Merhaba,
İstanbul'da yaşıyorum. Bir aya kadar bir bilgisayar almam gerekiyor ama çok uzak kaldım bu işlerden. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Fazla oyun oynamıyorum, işimde de şimdilik pek bilgisayar performansı gerekmiyor. O yüzden kriter olarak Football Manager 2024'ü rahat oynatabilecek (mesela 3-4 yıldızda oynatabilecek?) bir sistem toplamak istiyorum. Ne önerirsiniz? Ne kadar ucuza mal olursa o kadar iyi. Ama bana işkence de çektirmesin.
Bir de bilgisayarı nereden sipariş vereyim, yıllaaaar önce yine buraya sorduğumda inventus denilmişti, oradan satın almıştım. Yine en iyisi inventus mudur?
Ayrıca bir de ekran önerisi alabilir miyim? 20 inç civarı büyüklükte bir ekran yeter diye düşünüyorum.
Ek soru: Çok şey istedim ama masaüstü mü laptop mu alacağıma karar veremedim. Bu sorumu da cevaplamak isterseniz, laptop olarak ne önerirsiniz bana? Daha önce hiç laptop kullanmadım, gerek görmediğim için.
gittigidiyor gibi yerlerde bir sürü satan yerler var ama insan güvenemiyor, çoğu çakma üründür.
acaba en güvenilir yer neresidir, orijinal almak istiyorum.
önerebileceğiniz bir satıcı veya internet dükkanı var mıdır çok rica etsem?
Casper Via P3 nasıldır?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.391 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar