Valorant oynuyorum oradan örnek vereyim
sabah girersin birinin dersi gelir öğretmeni çağırır abiler ben cıkıyorum der gider
öğlen girersin 2 kişi karakter seçiminde anlaşamaz maçın içine eder
akşam girersin adamın pingi 1500 lere çıkar oyun oynayamaz
gece girersin interneti kesilir
bi el kötü oynarsın ne anan kalır ne bacın
elde tek oyuncu kalırsın kimse susmaz her saniye taktik verirler
lanet olsun
fifa ve ultimate team modu
hayatımda daha kötü çok az şey oynadım. berbat
6 yıldır her sene 100lerce maç yaparım bir oyun hiç mi gelişmez ? Tek amacı oyuncuları sinirlendirip pack açtırmak. Tam bir kumarhane ve kazancınızda yok hep ea kazanıyor.
Daha kötüsü futbol oyunu yok başka mecbur alıyoruz el mahkum:(
anlatmaya yetmeyecek kadar bug glitch ve hata gerçekten bu batağa hala düşmemiş varsa aman diyim sakın diyim..
iphone 12 fiyatları neden açıklanmıyor ?
iphone 7 kullanıcısıyım artık yeni nesile geçmek istiyorum yeni uygulamalarda performans düşüşü başladı. airpods prom var mecbur apple markalı bir telefona geçmem lazım kasım ayına girdik millet kullanmaya başladı bizde hala fiyatı dahi belli değil saçmalık. iyice soğuttu kendinden bide abuk sabuk bi fiyata çıkmasa bari ?
Bu monitör nasıl ?
|
birde başımıza savaş sevici akılsızlar çıktı
en son bu ermeni olayları ile yine ortalığa saçıldılar. sosyal medyada sürekli kardeşimiz için ölürüz azerbeycan için can veririz vs. gibi saçma sapan paylaşımlar yapılıyor. Orada ölecek olan bizim askerlerimiz var ya hani onlar birilerinin kardeşleri eşleri çocukları bundan haberiniz yokmuş gibi sanki oyun karakterleriymiş gibi orayı yıkarız bunların içinden geçeriz. yahu ne kadar aptallaştı bu insanlar
bisiklet önerisi yardım lütfen
merhaba arkadaşlar işyerim 8 km uzaklıkta ve toplu taşımayla 1 saat 20 dakika sürüyor ters bir yerde kaldığı için. Bisikletlerden hiç anlamıyorum en azından bir marka model önerisi yapılırsa çok sevinirim. bir ucundan tutsam model arayışına girerim o kadar çok model var ki.
bütçe max 3.000
boy 1.82
kilo 82
dünyada devlet kavramı kalmayacak
şahsi fikrimdir. 20 yıl insan için uzun ancak dünya ve ülkeler için kısa bir zaman dilimidir. 20 yıl içinde devlet diye bir kavram kalmayacak dünyayı bir kaç milyarder ve onların teknolojik orduları yönetecek ve bence bu insanlık için daha iyi bir seçenek olacaktır. yine birilerine hizmet edeceğiz ama sonucunda aldığımız karşılık farklı olacaktır.
zaten şuan bile meyvelerini görebilirsiniz hangi genç eskisi kadar milliyetçi devlet sever. ben 27 yaşındayım 2002 de falan milli takım maç yaptığında tüylerimiz diken diken olurdu 2008de falan ağlıyoduk ya sevinçten düşünün milli takım diyorum bir spor branşı. burda örnek vermek istediğim şey futbol sevgisi değil yani türk bayrağının olduğu bir alan bizi her daim mutlu ederdi.
gamepower kizaru
https://www.incehesap.com/james-donkey-008-7-1-siyah-kulaklik-fiyati-43725//
bu model vardı satıp kizaru aldım
20 kat daha iyi diyebilirim parasını sonuna kadar hakediyor bir şans verebilirsiniz
https://www.incehesap.com/gamepower-kizaru-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-44743//
fiyatlar düşecek mi ?
arabadan teknolojiye eve giyime gıdaya aklınıza gelecek her konuda tek soru var kafamızda fiyatlar düşecek mi ?
ülkemiz enflasyon ülkesi her zaman böyleydi ancak belirli sınırlar duvarlar görünmez koruyucular misali belli rakamlarda yükselir dururdu evet yıldan yıla fakirleşirdik ama bu kadar hazin bir son hiç bir zaman olmadı. Pandemi ile beraber bu duvar yıkıldı artık aldığınız hiç bir şeyden zarar etmeyeceksiniz tabi alabilirseniz..
300 tl ye aldığım xbox controller bile 650 tl olmuş ikinci eli en kötü 400 tl misal.
artık hiç bir şeyin fiyatı düşmeyecek yeni normal bu arkadaşlar alışın. alışamayan kafayı yer yok olur gider.
dövizin dahi ucunu bıraktılar her gün rekor yeniliyor bakın 10 ları 20leri dahi görebilir. 2 sene sonra 7-8 lere düşürürler biz düşürdük biz başardık diyecekler.
yani demem o ki bugünün fiyatlarını taban fiyatı olarak baz alın bir daha asla bunun altına düşmeyecek hatta şöyleki ötv indirimi falan bile yapılsa düşmeyecek çünkü bayiler anında kuru bahane edip o vergiyi yine sizden tahsil edecekler zam ile.
özet : fiyatlar düşmeyecek
bluetoot dongle kullanan var mı ?
bilgisayarımda bt yok ve kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. bluetooth donglelarını araştırdım yorumların yarısı kötü. varmı kullanan önerebileceginiz bir ürün
R5 3600 / ROG STRIX 2060 RTX / TEAM 2X8 3200 Mhz / ASUS B450 DRAGON BULK |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 552
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 37.747 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 960 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic