1.3m - 1.4m arası araç tavsiyesi
Herkese iyi forumlar
Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında olacak şekilde aile tipi, konforu yeterli, çok arıza çıkartmayan, güvenli, otomatik bir araç bakıyorum. Bu 2. aracım olacak, hali hazırda Ford Focus 2016 1.6 Trendx var. Aslında aracımı çok seviyorum fakat manuel olduğu için eşim kullanmakta zorlanıyor. Yarın bir gün çoluk çocuk olunca rahat olsun istiyoruz. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
300.000-350.000 TL arası otomobil önerisi
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.
Başlıkta da belirttiğim gibi 300.000-350.000 TL arasında bir otomobil arıyorum. Aradığım özellikler kısaca şu şekilde(pek kısa olmadı sanırım):
1) Eşim ve ben kullanacağız o yüzden Otomatik Vites olması gerekiyor.
2) Kullanım olarak %80 civarında şehir için kullanmaktayım. Sadece bazı hafta sonları gidiş dönüş toplamda 100 km yapıyorum.
3) Yıllık olarak 15.000 km üstüne çıkacağımı düşünmüyorum.
4) Yakıt olarak normal düzeyde yakması benim için önemli (Tam açıklayamadım ama siz beni anladınız)
5) 5 yıldan yaşlı bir araç almak istemiyorum. Genel anlamda B segmenti araçlara bakmıştım ve yapmış olduğum incelemelerde en çok beğendim araç vw polo 1.0 tsi modeli oldu. Henüz test etme şansım olmadığı için net bir bilgiye de sahip değilim.
6) Araç 2. el de olabilir. Amacım al-sat yapmak değil. İki kişi olduğumuz için bizi 5 - 10 yıl arası rahat ettirse yeter.
7) Tercihen belirttiğim gibi B segmenti araçlar hoşuma gidiyor. Ama tüm segmentteki önerilerinize açığım.
Yorum ve öneri yazan herkese şimdiden teşekkür ederim. Bilgi ve paylaşımlarınızı esirgemezseniz memnun kalırım. Herkese iyi günler dilerim
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 153
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.140 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü