Değerli oyun sever dostlarım senaristgame kanalımda İCARUS oyunu görevler ve rehber videolarına ulaşabilirsiniz. Oyunda Kaynaklar, Keşif, Avcılık, Aşçılık, Tarım, Tamir, Aletler, yapı, inşaat, savaş, Yay, Mızrak, Bıçak, Ateşli silahlar, ve Tek kişi yeteneklerin tamamı açık.
Senaristgame kanalımda: Tüm bölümleri ile Yeni harita HİKAYE modu. Kahramanımız Jake, Eşi Mia'nın hastalığına tedavi için, Yabahuaca' ya gitmeye çalışıyor. Green hell the spirits of amazonia Part 2'de, Kabile lideri Un'garaca'nın görevleri, Yeni hayvanlar, kara panter, küçük tapir, Tehlikeli yeni bir düşman Thug, İki elle kullanılan büyük balta, ve Kabile Efsane'leri. 1000 güven puanı nasıl toplanır? Efsanelerin yeri ve nerede bulunur? Wahara kamplarını yok et. Zehirli suları temizle, Toxic atıkları yak, Tüm Boyalı efsane kayaları ve Tüm görevler.
Değerli dostlarım, Resident Evil oyununa benzeyen, Bulmaca, keşif, aksiyon, ve silah geliştirme, hayatta kalma korku oyunu. %100 TR yama. Oyunlara Türkçe yama nasıl yapılır? Yamanın kurulumu, indirdiğiniz Rar da metin belgesini okuyun. indirme linki : Kanalımdaki Yorumlar kısmında.
Farming Simulator, Çiftçilik oyunu farmers life: Bekar ve alkolik Kazimir’in hayatını yöneteceğiz. Onun örnek bir çiftçi olmasına, bir aile kurmasına, çiftliğe bakmasına yardım edeceğiz.
We will manage the life of single and alcoholic Kazimir. We will help him become an exemplary farmer, start a family, take care of the farm.
2021 Korku oyunları arayanlar. Yeni çıkan, en iyi korku oyunu Misery Mansion, birinci şahıs bir hayatta kalma korku oyunu. Arabamız bozulduktan sonra kendimizi bir ormanda çaresiz buluyoruz. Tek başımıza karanlıkta yardım arıyoruz. Gizemli eski bir konak keşfediyoruz. %100 Türkçe yama çıkınca link buradan paylaşacağım. Those looking for 2021 Horror games. The newest, best horror game, Misery Mansion, is a first-person survival horror game. After our car breaks down, we find ourselves helpless in a forest. We are looking for help in the dark alone. We explore a mysterious old mansion.
Green hell tarzı ve Forest benzeri oyun arayanlara, The infected oyunu hayatta kalma ve yamyam istilası ile alternatif bir oyun. %100 Tükçe dil desteğine sahip olan oyunda Açlık, susuzluk, inşa etme (build) ve üretim (crafting) sistemi ile açık dünya oyunu.
The infected TÜRKÇE REHBER VE İNCELEME | YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN DETAYLI ANLATIM. - YouTube
|
|
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.550 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun