Kaza sonucu sigorta ödemesi
Merhaba. Motosiklet ile çift taraflı,yaralanmalı kaza geçirdim. Polisin tutanağı vs sonucu karşı taraf %75 suçlu bulundu. Benim ayak bileğimde kırık vs motosiklette hasar mevcut.
Biz motosikleti servise yaptırdık ve fatura kestirdik. Sigorta şirketi ücretin çok olduğundan dolayı bu parayı ödemeyeceğini söylemiş. Servisi arayıp neden yedek parça takmadın vs. diye söylenmiş. Bu durumda ben nasıl bir yol izlemeliyim?
Köpeğim ağlıyor
Selamlar,9 aylık golden labrador kırması köpek sahiplendim. (Dişi)
Bağ evi gibi her gün gelip gittiğimiz bir yerde kalıyor.
Kuru mama ile besliyorum (Önceki sahibi sürekli kemik vermiş) kuru mama yese bile kemik arıyor illaki. Kuru mamadan sonra ot yiyor sanırım hala alışamadı.
Bahçeye gittiğimde köpek sürekli üzerime atlıyor ve sarılma pozisyonunda duruyor, acaba geceleri yalnız korkuyor mu? Çünkü bahçe ıssız bir yerde fakat kendi kulübesi vs var.
Yemeğini yedikten sonra uyur gibi duruyor ve bakıyorum gözleri kıpkırmızı. Acaba eski sahibini mi özlüyor?
Selamlar. Airfel marka kombim mevcut. Ev 1+1 toplamda 3 petek var. Petek modenu 45 e ayarladığımda o dereceye gelmesi 1 dakikayı buluyor.
Dolayısıyla peteklerin üstü ılık altı soğuk.
1- Filtre temiz.
2-Gaz minimum ayarı 1.5 mbar
3-Pompa kademe ayarı 3.
Sebebi ne olabilir ?
Efsane 50 cc çalışmama sorunu
Motolüx efsane 50 cc motorum var. 80 lik karbüratör takılı. Sorun şu ki motor, sabahları çalışmıyor. Marş basıyor ancak ateşlemiyor. Problem soğukla mı ilgili veya ne olabilir? Öğlen 2 gibi denediğimde 2-3. kez de çalışıyor ama zorlanarak.
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.081 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları