QuickCpu ayarları sıfırlama (İşlemci 95 dereceyi görüyor!!)
Bilgisayarı yeni aldım quick cpu indirmeden önce böyle bir ısınma problemi asla yoktu. Ancak quick cpu programını indirip güç modlarıyla biraz oynadıktan sonra bilgisayar açılışta 95 dereceyi görüyor. Sonra yavaş yavaş iniyor. Programı kullanarak geri çözdüm ancak bir müddet sonra uygulama eski ayarlarına döndü ve ısınma yeniden başladı. Şu an uygulamayı tamamen sildim ve biostan optimized default ayarlara döndüm ancak sorun düzelmedi. Yahu daha ne yapmam lazım yardımcı olun. Quickcpudan yaptığım ayarlar da uygulamanın kendi seçtiği ayarlardı yani öyle detaya girmedim sadece dengeli modun yanındaki set active düğmesine bastım başka bir ayar yapmadım. Nasıl bilgisayarı eski haline döndüreceğim yardım edin.
Cevap alabilirsem sevinirim
Bilgisayarı kullanırken de ara ara 95e çıkıp düşüyor fan sürekli çalışıyor quickcpudan önce her şey çok normaldi. Yardımcı olursanız iyi olur şu an garantiye gönderemem bu laptopta bir sürü işim var.
Disk Genişletemiyorum Çözümü Nedir?
Minitool Partititon Wizard uygulamasını da denedim ancak bir türlü olmuyor disk genişletme seçeneği yoktur. 108,52 gb olan kısmı C diskine aktarmak istiyorum ama yok olmuyor. Yok mu bir babayiğit bunun çözümünü bilen?
Bu Bilgisayarı Sizce Alayım mı? Yardım
Sizce bununla birçok oyunu oynayabilir miyim? 2800 tlye alayım mı?
Bu Bilgisayarı Sizce Alayım mı?
1.500 gb segate 7200 rpm hardisk
2..120 gb kingston 500-599 MB/S okuma yazma hızına sahip ssd
3.. 8gb Ddr3 1333mhz kigston ram
4..Msı Getforce Gtx 1050 2gb gaming x 128 bit çitf fanlı ekran kartı
5. İ5-3470 işlemci
6..Kule tipi işlemci sogutucu
7..GA-H61M-S1 (rev2.1) ddr3 1155pin 2200mhz bellek modüllü anakart
8..Xcp 600 watt güç kaynagı.
9..Termaltek orjinal 5 adet fan takıla bilen oyuncu kasası
Fiyat:2500 TL
Bu bilgisayarda sizce çoğu oyunu oynar mıyım sizce alayım mı? Size göre bir sıkıntısı var mı?
18 YAŞINDA ŞAKAKTA AÇILMA
CSGO FPS SORUNU YARDIM?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.968 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware