Arkadaşlar merhaba egea cross alacam da yedek anahtarı yokmuş araçta gps takip cihazı tarzı bişey olurmu sonradan gelip çalmaları için bundan şüpheleniyorum bunun tespitini sağlamak kolay olmasa gerek anahtar değişimi mevcut anahtar elimizdeyken kaça patlar
Sıfır motosiklet aldım ama nolcak bilmiyorum
Arkadaslar merhaba haftasonu bitane motosiklet gördüm tipi hoşuma gitti ordan bayiye gittim begendim aldım bugün teslim etcekler ama arkadas dedi ki olum 125cc niye aldın keyif işi degil kuryeler iş yapmak icin bunları alıyor zaten 50cc üstü sigorta ehliyet ruhsat ister falan dedi ama ben köyde kendi arazimiz üzerinde trafige kapalı alanda haftasonu gidince bir noktadan digerine keyfe keder sürcem canım sıkılınca belki binerim diye aldım ama bu evrak isleriyle ugrasmak istemiyorum vaktimde yok zaten gidip biyerde sıra beklemeye bunları cıkarmasam sorun olur mu yada sonra lazım edince fatura tarihinde maks ne kdr gecerse ruhsatta sorun yasamam
bilen varsa cevaplarsa cok tsk ederim simdiden
düşük sistem önerisi
akaryakıt istasyonunda 7-24 calısacak bilgisayar alacağız basit otomasyon sistemlerini açık tutacak sürekli. sadece kasa mümkün olduğunca ucuz önerebilir misiniz?
Enjektörlere baktırayım mı
Arkadaslar iyi geceler gecen hafta 2016 model 1.3 multijet egea araç aldım daha önce benzinli aracım vardı. Egea aracım 120 bine kadar servis bakımlı sonra ustaya gidilmis. Şu havalarda(16-18 derece) sabah ilk çalıştırmada 15 saniye civarı beyaz duman atıyor o esnada da rölanti saatine bakıyorum bin devirin altında hafif hafif oynuyor 950-1000 arası beyaz duman atma 10-15 saniyede maksimum kesiliyor ve ben bidaha araca gün icinde ister 5 ister 10 saat sonra bineyim kesinlikle ve kesinlikle ne bir duman atıyor ne de bir rölanti olayı oluyor. Gazı köklüyorum gene en kücük bir duman atma olayı yok. Bide edirneden tekirdaga geldim 140 kilometre yol 6 litre yaktı gösteriyor ortalama 110 la geldim arkadas sanki biraz fazla enjektörlerde problem olabilir dedi. Aynı motor euro 4 kodlu ama galiba corsa 2010 1.3 baska bir arkadasımda var o da diyo ki bence kesinlikle söktürme diyo söktürmen icin benim araba kadar atması lazım diyo onun arac ise mahalleyi dumana boğuyo sabahları usta beceremez bu sefer isemeye baslar bide onunla ugrasırsın enjektörleri makinaya ortalama 600-750 liraya bağlıyorlar bence elleme diyor. İnternette okudum kronik yzılım arızası varmıs. Servis bakımı en son kasım 2019’da olmus yazılım 2018 de cıkmıs heralde serviste yazılım atmıslardır diyorum bende. Dizel arac sahipleri özet olarak sabahları 8-10 sn beyaz duman atıyo rölanti saati hafif inip cıkıyo sonra normale dönüyo enjektöre bağlatayımmı kalsınmı bide 100 kilometrede 5 yerine 6 lt yakıyor
sigara içenler iyi okusun
evet arkadaşlar aklı olan sigarayı bırakır açık ve net 2013'te başlamıştım 1 nisanda covid olunca bıraktım. 2 ayı geçti o kadar rahat yaşamaya başladım ki geçen zamana acıyorum şerefsizim. bide o kadar para üstüne. ne yapın ne edin bırakın 115 kiloyum rahatla 5 6 kat çıkıyorum iniyorum eskiden 95 kiloyken çıkamazdım şimdi çık in bile oluyor 2 ayda bile insanın nefesi acayip açılıyor miras bırakacak olsam bu tavsiyeyi bırakırım insanlara yani o kadar güzel birşey sağlıklı yaşamak dişlerimi her gün fırçalamaya başlamıştım bıraktıktan sonra 2 ayda tertemiz oldular babam gördü az önce dişlerini mi temizlettin diyor. kesinlikle bırakın. bırakın. bırakın. BIRAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Arkadaşlar merhaba S23B550 23.6" monitör var
27" 2k casper monitör var
Asus Z370 TuF Gaming anakart var.
S23B550 anakarta HDMI üzerinden bağlı
27" casper ise DVI üzerinden bağlı.
Samsungda sorun yok 1920x1080 çözünürlükte çalışıyor fakat casper 2560x1440 çözünürlükte çalıştıramıyorum maksimum 1920x1080 veriyor. Elimde DVI to VGA dönüştürücü vardı ancak bulamıyorum şu anda o yüzden Samsungu VGA çıkışından bağlayamıyorum. CAsper monitörü 2560x1440 çözünürlüğe ne yaptıysam ulaştıramadım. Anakarttan bütün ayarları yaptım 1gb paylaşımlı hafıza vs ancak olmuyor. Bu sorunuma yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Laptop tavsiyesi 7 bin tl ye kadar
Okul için bilgisayar alınacak tasarım ve animasyon bölümü okuyor arkadaşımın kardeşi bütçemiz 7 bin tl ne önerebilirsiniz bu laptop iyimidir?
Superbox almalı mıyım?
|
Laptop önerisi
|
Htc m8 res atmıyor
|
Meslek: trakya kızanı
İlgi Alanları: PS,XBOX,PC
Ölümüne Sıcak Fırsatçıyız, SF Müdavimi olmak bir hastalıktır! |
Fiyat yüksekse, ilanda ali cengiz işleri çeviriliyorsa, alıcının kötülüğünü düşünüyorsan benden berisin ey satıcı kardeş... |
¿ |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.207
İkinci El Bölümü Mesajları: 719
Konularının görüntülenme sayısı: 58.366 (Bu ay: 1.085)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.508 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic