Anlayamadığım BİOS uyarısı
Arkadaşlar merhaba,
PC her açıldığından fotoğraftaki uyarıyı veriyor F1 e basıp BİOS a giriyorum ayarları sıfırla ve çık yapıyorum sonra PC açılıyor.
PC yi tekrar açtığımda aynı uyarıyı veriyor, BİOS ve BOOT ayarları defultsta ve Windows boot menager boot menüsünde en üstte.
Battlefield 2042 ye Fidelity FX SP desteği gelecek mi?
Merhaba arkadaşlar,
Merak ettiğim bir konu var oda şu: Battlefield 2042 ye Fidelity FX SP desteği gelecek mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
COD Modern Warfare Remastered serverları dolu mu?
Merhaba arkadaşlar,
Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyununu almak istiyorumda acaba multiplayer serverları dolu mudur? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
Adaptive Sync tam olarak nedir?
Merhaba arkadaşlar,
Google dan baktım hem GSYNC hemde Free Sync destekleyen monitör teknolojisine Adaptive Sync deniyor diyor, bu destek ham GSYNC veya ham Free Sync kadar başaralımı? Monitörde iki tane amd ve nvidia modülümü var?
Aşağıdaki linkteki Dell in AW2521HF model monitörünü almak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürler.
GSYNC hakkinda bir soru
Merhaba aradaslar,
Dusuk fps de goruntude olusan takilmalari G-SYNC teknolojisi giderebilir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler.
I7 6700K OC voltaj degeri hakkinda sorum
Merhaba arkadaslar,
I7 6700K yi 4.6 mhz e OC yaptim voltaj degerini 1.344V yaptim acaba bu deger CPU ya zarar verir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim, simdiden tesekkurler.
Bu monitorun GSYNC destegi var mi?
Merhaba arkadaslar,
Bildiginiz gibi bir cok GSYNC modu var GSYNC compatible - GSYNC Ultimate normal GSYNC felan benim merak ettigim assagidaki linkte ki Acer XB272 Gsync destekli mi yani compatible vb olmayan bir model midir bu konuda bilgilendirirseniz sevirim, tesekkurler.
HDMI 1.4b laptopa HDMI 2.0 monitor taksak ne olur?
|
Windows 10 ilginc hata
|
G-SYNC GTX 980 de çalışır mı?
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 7.422 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware