Tam ekran uygulamaya geçildiğinde ekranın gitmesi
Laptop kullanıcısıyım, işlemcim i5 10300H Ekran kartı ise nvidia 1650M
Zoom gibi sürekli kendini alta atıp yeni sekmeler açan(connecting, waiting room vsvs) uygulamalar yeni sekme açtığı sırada tam ekran olan bir uygulama(MTA)ya geçerken ekran bir anda simsiyah oluyor, sanki kablosu çıkmış gibi ışık vs gelmiyor ama sesler geliyor. Bu sorunu yaşadığımda nasıl çözebilirim restart atmaktan başka?, ve bu sorun hangi sebepten ötürü oluyor olabilir?
-------
.
Garip performans kaybı
Bugün csgo oynarken drop yemeye başladım aniden. Daha önce olmuyordu ve güncelleme falanda yapmadım son 3 gün içinde. diğer oyunlarda fps sabit sadece csgoda drop yiyorum
250 civarı mikrofonu güzel kulaklık önerisi
Önceki kulaklığım Gamepower Tinkerv2 mikrofonundan baya memnunum. 250 Tl civarı mikrofonu kaliteli kulaklık önerebilir misiniz? maksimum 270e çıkabilirim.
Aklımda yine gamepowerin Mihawk modeli var 270tl ye
Rampage önermeyin lütfen 2 defa aldım ikisindede 3 ayı çıkartamıyorlar.
Mikrofonu güzel olsun yeter
Düşük yazılı notu üniversitemi etkiler mi
Ortaokulda matematikten 90 altı almazdım 9. sınıfa geçtiğimde online eğitimde derse katılmama ve günlük 2 saat matematik çalışmama rağmen matematikten 45 aldım. diğer arkadaşlarım 80 90 aldı. İlerine üniversite sınavımı etkiler mi?
Online eğitimin verimsizliği
Eskiden derslerimde çok iyiydim fakat online eğitimler başladığından beri anlamamaya başladım sınavlardan 100 90 alırken bir anda 50 60 a düştüm. ailem çok baskı yapıyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Sadece windows 10 kurmak için ssd
Sadece windows 10 kuracağım oyun falan olmayacak günlük kullanım için. En az kaç gb olmalı ve en ucuz ssdleri etiketler misiniz? 3 yıl gitmesi lazım benim için
Laptop Soğutucu Önerisi
Şu an elimde dandik bi tane var fanları çalışmıyor sadece yükseltme için kullanıyorum. Fiyat Çok önemli değil fakat çok uçmayın.
Devir sayısı yüksek bi soğutucu arıyorum var mı öyle belli markalar? Dandik markalar 1000 rpm oluyor bilinenlere bakıyorum onlarda 600.
Bazı uygulamalar bulanık SS'li
İntel graphics driver nasıl indirilir
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.354 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware