Xeon E3-1270 V2 / H61M-K rev 1.02 anakartta görüntü vermiyor
Arkadaşlar merhaba, önceki sistemim de Xeon X5460 kullandım ve çok memnun kaldım fakat şimdi yeni bir 1155 pin Xeon sistem dizmeye çalıştım bu seferki sistemin ne TR de ne başka kaynaklarda örneğini bulamadım.
Soket olarak uyumlu H61M-K rev 1.02 anakarta sahibim Xeon E3-1270v2 işlemci getirttim AliExpress'den fakat BIOS sürümünü güncellememe rağmen görüntü alamıyorum modlu BIOS sürümüne ulaşamadım maalesef,
Buradan işlemci desteklerine baktığımda Intel Xeon E3-1230 V2 ve Intel Xeon E3-1245 v2'ye desteğinin olduğunu görüyorum anakartın. Çeşitli yabancı kaynaklardaki forumlarda gezdiğimde uyumlu deniliyor ikisi de 1155 pin sizce görüntü alamama nedenim nedir yardımcı olursan çok sevinirim.
4x45W JS-345 Double Teyp Uyumlu Hoparlör ??
Arkadaşlar 2001 bora aracımda jameson js-345 double teyp takılı bu işlerden anlamayan biriyim sanırım W fazla geldiği için arka hoparlörlerim patlamış şimdi ürünün sitesine girdiğimde 4x45 w yazıyordu arkalara hem güzel bi ses çıkartıcak(amfisiz) hemde ideal güç düzeyinde patlamicak 2 çift hoparlör alıcam kaç W yada volt alıcam neye göre alıcam lütfen yardımcı olun anlamıyorum bu işlerden pek
arkadaşlar geçende böyle bir sorun yaşamıştım ayriyeten gamepad kullanıyorum diyemi oluyor bilmiyorum 2-3 aydır sorunsuz oynuyordum bugün bilgisayarı açtığımda Steam'in direksiyonumu gamepad olarak tanıdığını gördüm asetto corsaya ets ye steam oyunlarına girdiğimde hiçbir şekilde tanımıyor fakat steam harici oyunlarda gayet güzel çalışıyor geçen sefer bu sorunu yaşadığımda mecburen format atmak zorunda kalmıştım denetim masasında gamepad olarak görüyorken oynuyordum onda bir sıkıntı yok fakat steam neden gamepad olarak algıladı onu bilmiyorum lütfen yardımcı olun tekrar format atmak istemiyorum birsürü uygulamam özelleştirmelerim var bu sorun için format atmaktan bıktım
(Çözüldü)Sadece Termal Macun Yenilemek İstemiştim..
Arkadaşlar ekran kartım ısındığı için termal macununu yenilemek istedim vidasını açarken bıçakla hafiften çizdirdim resimdeki şekilde(C2463 yanındaki çizik) neyse bilgisayarıma takdım görüntü vermedi fakat çıkarıp onboarda taktım yine görüntü vermedi sizce ekran kartım bozulmuşmudur bu çizik yüzünden yada tamir edilebilirmi anakart bozulduysa kargoda bir anakartım var ama ekran kartı bozulduysa bu dolar kuruyla çok zor yenisini almam acaba ekran kartım bozulmuşmudur veya nolmuş olabilir ekran kartının macununu yeniledim bu arada acaba anakarta nolmuş olabilir tüm cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardım edin
Bu arada ekran kartı amd r7 240 anakartta ecs g31t-m7
ECS G31T-M7 BİOS MODLAMA ÇÖZÜMÜ
|
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.521 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware