Mouse Tavsiyesi
Öncelikle Herkese İyi Forumlar Dilerim. Arkadaşları Elim Büyük. Yıllardır Mouse Sıkıntısı Çekiyorum. Çok Uzun Zaman Önce Siyah Rival300s Aldım ve Memnundum Fakat Optiği Çizildi Orta Topu Bozuldu Yanındaki Yumuşak Plastik Destekler Düştü. Emekliye Ayırıp 2.elde Bir Tanıdığımdan Yine Beyaz Bir Rival 300s Çözdüm. Fakat Bununda Üstü vs Soyulmaya Ve Yine Yan Destekleri Delinmeye Başladı. Rival 300s Elime Tam Oturuyor. Belki Biraz Daha Büyüğü Olabilir. Bana Tavsiye Edebileceğiniz Güzel Bİr Oyuncu Mouse'si Var Mı?
Far konusunda yardım
Öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar. Arkadaşlar aracim 2012 clio 4 üstünde h7 orjinal 55 watt farları var. Ama aydınlatması artık tamamen bitti ve değiştirmek istiyorum. 58 watt osram h7 intense cool blue diye bir ürün buldum. Far sarı değilde beyaz veya günışığı rengine yakın olsun istiyorum tavsiyeniz varsa alabilirim. Sorum şu 55 watt orjinal ampül yerine 58 watt takarsam aracın elektrik aksamına farına vs bir zarar verir miyim?
Clio 4 Media Nav Navigasyon Problemi
Öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar. Arkadaşlar aracım 2012 model clio 4 icon. Aracımın navigasyonu birkaç hafta öncesine kadar aktif bir şekilde sıkıntısız çalışıyordu. Araca belli başlı bölgeleri (kapanan benzinlikleri ve evimi dağda gösterdiği için) navigasyon güncellemesi yaptırmaya karar verdim. Bir kişi ile iletişime geçtim bana 2023 Q3 yazılımını ücreti karşılığında yolladı. Fakat onu kurduktan sonra navigasyonumun kabul ediyorum butonu devre dışı kaldı ve şuan navigasyonum hiçbir şekilde çalışmıyor. Sonrasında ise 2022 Q3 yazılımını yolladı fakat o yazılımı kurunca global.cfg not found hatasını vermeye başladı. Önceden 2012 Q2(aracın fabrikasyon navigasyon yazılımı) mevcut idi. Multimedya cihazımın yazılımı 4.1.0. Navigasyon dosyasını yollayan arkadaş Multimedya cihazının sürümü bozuk dedi ve birde update dosyası gönderdi. Oda sorunumu çözmedi. Bilen varsa bi yardımcı olursa çok mutlu olurum. Herkese hayırli forumlar
Upgrade Tavsiyesi
Öncelikle Merhabalar GTX960 4gb ekran kartım var biliyorum eski bir kart ama şu an sıfır bir ekran kartına 12k verecek durumda değilim şu anki sistemim i3 6098p işlemcim var bunu yeni bir 1200pin anakartla değiştirip i5 10400f ile değiştirsem ekran kartıyla herhangi bir darboğaz yapar mı veya oyunlarda bir sorun yaşar mıyım çok para harcamadan bu sistemin beni 1 2 sene daha götürmesini istiyorum zaten 4000 serisi kartlar çıkacak o zaman yeni bir kart alma düşüncem var tavsiyeniz nedir?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.611 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware