Yeni Vga Görüntü Problemi
VGA kablomda temssızlık olduğu için yeni vga kablosu aldım. 1 kere kullandım çıkardım yerini falan hazırladım sonra bidaha taktım,pc açılırken görüntü var biosta falan görütntü aktarımı yapıyor hatta windows açılırken windows simgesi bile çıkıyor ama ondan sonra ekran gidiyor. Ne olduğunu hiçbi şekilde anlayamadım, farklı şeyler denedim yine olmadı.
Acaba windows açılıyomu diye öğrenmek istedim(belki pc de bi sıkıntı vardır diye) pc açıkken eski vga kablomu taktım ve görüntü geldi hatta yenisini çıkarırken aygıt bağlantı kopla sesi ve eskisini taktığımda aygıt algılama seside geldi. Tekrardan yeni kabloyu taktım(pc açıkken) görüntü gelmedi.
Benim anlamadığım şey ilk taktığımda görüntü gelmişti ikinci anlamadığım şey biosu görebiliyorum ama windowsu göremiyorum.
İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum yardım ederseniz sevinirim
Cihaz: Laptop
PC windowsu boot edemiyo
yaklaşık 2 sene önce pc ye format atmıştım. Aradan 4-5 ay geçti sonra pc açılırken bisorun yazmaya başladı (pc kendini ssd den boot etmesi gerekirken net den boot ediyomuş). Ctrl+Alt+Del yapınca, pc yeniden başlayıp açılabiliyodu. Bi ara uğraştım ve sorunu çözdüm. Ama şimdi başka bir sorun ortaya çıktı. Pc kendini hiçbişekilde boot edemiyo. Boot edilebilecek cihaz yok diyo ctrl+alt+del yapıyom yine aynı şeyi diyo. Tek çare boot ekranına gelip windowsu boot et demek. bunu yapınca windows açılıyo ve düzgünce kullanabiliyorum. Yeniden başlat dediğimde yarıda kalıyo Lütfen yarım edin.
Disk: SSD
.
.
.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 245 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Monitör