F/p şarj adaptörü ve kablo önerisi.
Herkese merhabalar. Samsung S20 FE kullanıcısıyım ve orjinal şarj cihazımı memlekette unuttum. Şuan laptoptan şarj ederek idare ediyorum ama yeni bir adaptör ve kabloya ihtiyacım var. 2-3 ay memlekete dönene kadar kullanabileceğim çok pahalı olmayan şarj adaptör ve kablo önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar. Çok oyun oynamıyorum. Ayda max 10 saat oynuyorumdur fakat RDR2 almıştım onu oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Burada beklentim düşük-orta ayarlarda akıcı oynatsın yeter. Onun dışında fl studio, ableton gibi prodüksiyon programlarını çok kullanıyorum.
Bütçemi 1-2 bin daha esnetebilirim, bazı bulduğum linkleri de ekliyorum. Bunlar benim işimi görür mü veya başka hangi modeller bana uygundur? yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
İlginç Bir jack/type-c Dönüştürücüsü Sorunu
İlk 3-4 ay hiçbir sorun yoktu. Sonra kulaklığı dönüştürücüye taktığım gibi bir şey oynatmamama rağmen eski plak sesleri olur ya onun gibi bir ses geliyor. Örnek: https://youtu.be/ENr5NQ-Q5aM bunun daha sessizi ve white noise yok da sadece 'tıp tıp' sesleri geliyor saniyede bir aralıksız olarak. Müzik vs oynatıyor bu arada hiçbir sıkıntı yok sadece arkadan duyuluyor.
İlginç kısmı 10-15 dk bir şeyler çaldıktan sonra ses bir anda tizleşiyor ve bozuluyor kulakları tırmalayacak hale geliyor. Çıkarıp tekrar takıyorum düzeliyor. 15 dk sonra bir daha tekrarlıyor.
Kulaklığım Sennheiser Hd400s. Ama aynı olay Sony bir kulaklıkta da yaşandı. Bu yüzden kulaklığın problemli olduğu düşünmüyorum. Zaten kulaklık dönüştürücüsüz olarak diğer laptop ve telefonlarda gayet düzgün çalışıyor.
Dönüştürücüm samsung'un orijinal dönüştürücüsü. Linki: https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/type-c-to-35mm-headphone-jack-adapter-ee-uc10juwegww/
Telefon ise samsung s20fe snapdragon işlemcili olan modelden.
Neden böyle oluyor, çözümü var mı, var ise nedir? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
KULAKLIK ÖNERİSİ.
merhabalar. 1,5 yıldır sennheiser hd400s sahibiyim. ondan memnunum ve evde sürekli onu kullanıyorum. fakat dışarıda kulak içi kullanmayı tercih ediyorum. sonynin 150 TL'lik bir kulak içi kulaklığı vardı fakat kaybettim. onun yerine bir kulak içi kulaklık arıyorum. telefonumda 3.5mm jack girişi yok. fakat eğer uyum sağlarsa (bazıları sağlamıyor) type-c/jack dönüştürücü kullanabilirim. 500 tl'ye kadar bütçem var, önerilerinizi bekliyorum.
Şimdilik aklımda olanlar:
Sennheiser cx300s
Marshall mode ie
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.852 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar