Minumum Bütçeyle ryzen7 3700x li Sistem Önerisi
öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.yeni bir pc toplamak istiyorum.işlemci olarak 3700x li minumum sistem ne olabilir?sistemde ekran kartı olmayacak.rtx3070 çıktığında onu ayrıca alıp sisteme ilave edeceğim.kendim sistem toplama sihirbazlarından 5000 tl bandında fiyatlar aldım ama bu işlerden pek anlamadığım için siz değerli arkadaşlara sormak istedim.
işlemci çok ısınıyor
laptopda temizlik ve macun değişimi yaptıktan sonra işlemcide daha fazla ısınma meydana geldi yardımcı olurmusunuz.işlem öncesi cpu ve gpudan yük altında 85-90 derece arası dolaşan değerler alırken işlem sonrası işlemci yük altında 90 derecenin üstüne çıkmaya başladı.erkan kartı 80 derecelerde çalışırken işlemci neden daha fazla ısınmaya başladı anlayamadım.ilk olarak macunu fazla sürdüğümden şüphe ettim içini açtım temizleyip tekrar ince bir katman sürdüm ama gene değişmedi.fanları filan kontrol ettim her şey çalışıyor ama yük altında genede 90 ın üzerine çıkıyor.macun olarak arctıc mx4 kullandım.işlemci i7 6700hq ekran kartı gtx 1070.işlemcinin ısınan bir model olduğunu biliyorum ama işlem öncesi 90 ın üzerini görmeyen işlemci neden daha fazla ısınır oldu?
monitör renkler soluk görünüyor
öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.laptop kullanıcısıyım.ekran küçük gelmesinden dolayı acer KG251QJbmidpx monitör aldım ama monitördeki renkler baya soluk duruyor.laptop ekranımda renkler çok daha canlı iken diğer ekranda renkler çok soluk duruyor özellikle siyahlarda çok belirgin bir durum var.internetten araştırarak ufak iyileştirmeler yapsam bile istediğim sonucu genede alamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
|
asus gl502vs-fy002tc
MSI GF63 THIN 8SC-252XTR
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 131
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 2.506 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware