Bildirim
A
@ASUSKullanicisi
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
ASUSKullanicisi (Tolga Topcu) · Gezi ve Turizm Genel altına konu açtı.
geçen yıl
İtalya Vizesi İçin Yardım
Merhaba, İtalyaya gitmeyi düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var.
- 1 haftalık bir seyehat düşünüyorum. Hesapta 20K olması yeterli mi?
- Benim lise bu yıl bitti ama ben okul bitmeden öğrenci belgesi aldım bu belgeyi kullanarak öğrenciyim diyebilir miyim?
Merhaba, yeni bir laptop aldım ve yazlık yerde oturuyorum. İşlemcim AMD olunca daha da korkutuyor. Soğutucuya gerek var mı? Varsa 300 lira civarında 16.1 inç bilgisayar için uygun laptop soğutucu bakıyorum. Aşağıdaki laptopu kullanıyorum:
www.vatanbilgisayar.com
Hp Victus 16-e1009nt 6.Nesil Ryzen 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Hp Victus 16-e1009nt 6.Nesil Ryzen 5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-e1009nt-6-nesil-ryzen-5-6600h-8gb-512gb-16-1inc-rtx3050ti-4gb-w11.html
ASUSKullanicisi (Tolga Topcu) · Asus altına konu açtı.
2 yıl
Vatan Bilgisayar PC Önerisi
Merhaba ben Vatan Bilgisayardan bu bilgisayarı aldım ve ölü pixel çıktı Arena Bilgisayardan iade değişim yapılabilir raporu çıktı. Bunun yerine alınabilecek daha iyi bilgisayar öneriniz var mı? Bu arada Arena Bilgisayarı arayarak bilgisayarın iadesinin kabul olduğunu teyit etmeme rağmen Vatan Bilgisayar sisteme düşmedi diyerek almıyor. Ortalama ne zaman sisteme düşer?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
www.vatanbilgisayar.com
Hp Victus 16-e1009nt 6.Nesil Ryzen 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Hp Victus 16-e1009nt 6.Nesil Ryzen 5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-e1009nt-6-nesil-ryzen-5-6600h-8gb-512gb-16-1inc-rtx3050ti-4gb-w11.html
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.234 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Gezi ve Turizm Genel
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.234 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Gezi ve Turizm Genel
Mesajları
İkinci El Referansları