Baymak Star bridge tuşlar devre dışı
Selamlar herkese iyi forumlar kombi üzerinde SH SL yazıyor 30 derecede kaldı ne artirabiliorum ne dusurebiliorun sıcak su + - tuşu ve petek + - tuşu devre dışı sıcak su flan çalışıyor ama ekranda su sıcaklık derecesini sabit olarak gosterior 30 derecede.tuşlar normal olarak çalışıyor ama şuan + - tuşları işlevsiz gibi sanki çocuk kilidi acıkmış gibi tuşlar işlev yapmıyor Allah için bı bilgi sahibi olan biri yokmu yardımcı olsun üzerinde 4 tuşa basılı tuttum resetledim aynı sarteri indirdim 1 saat bekledim aynı nasıl kombi bu anlam veremedim. ayarlar bölümünde mesela combon deniyor orayı 0 veya 1 yapamıyorum tuşlar işlevsiz kombi netten baktım baymak star bridgenin aynısı
Lütfen yardımcı olabilecek biri yokmu
Merhaba arkadaşlar 1990 model 280 bin Km'de BMW E30 M40 motora sahip araç sahibiyim yağ değiştireli 5000 km olmadı henüz ama evin önünde yatan araç oldugu için haftada 1 hastane vs.. dışında kullanmıyorum aracı o yüzden 10 bin km'de değil de 5 bini geçerek yağ değişimi yapmak istiyorum. İnternette araştırırken birçok test videosuna denk geldim ve kafam çok fazla karıştı. Castrol yerine farklı marka yağmı kullansam diye düşünür oldum sizce
Castrol magnetek 10 40 motor yağımı
Shell HX7 10 40 motor yağımı.
Motul 6100 synergie+ 10W-40 motor yağı mı?
Nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim
10 senedir castrol magnetek kullanıyorum ama testlerde castrolün 10 40 yağı sonlarda kalıyor.
Bir de yağcarsısı.com die bir site, ve n11 trendyol hepsiburada vs.. gibi bilindik alısveriş sitelerinde bu nickte yağ satısıcı var daha önce bu satıcıdan alışveriş yapan oldu mu acaba güvenilir midir orj yağlarmıdır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Amfi Sigortası hakkında
Selamlar bugün aracıma Jameson Usa-460 4000 Watt amfi ile buffer taktırdım elektirikcinin orda bi sıkıntı yok eve geldim Ses gitti..nedendir die bakıştırırken amfinin kırmızı yandıgını gördüm akü kutup başını söktüm vs ses gelmedi kabloları oynattım yok.. ses gelmiyor Amfi üzerinde sigorta gördüm onu çıkarttım yanıkmı die oda sağlam ama geri taktım ses geldi Sesi çok az açıyorum geri kırmızıya düşüyor amfi sigortayı cıkartıp tekrar taktıgımda düzeliyor sesi yine az acınca geri gidior nedendir acaba ? Çok fazla takıntılıyım gece uyuyamam yemnle :/ bilgi sahibi arkadaşlar bi bilgilendirirmi acaba
Açık Hava Filitresinden ses gelmiyor!
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 456 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası