Bina sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
B.T, H.T, M.T. ve C.T. olay yerinde, S.T. de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Şüpheli T.Ü, tüfeğiyle birlikte Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.
Taraflar arasında zaman zaman gürültü nedeniyle tartışma yaşandığı öğrenildi
Kaynak : https://www.memurlar.net/haber/1083836/komsu-katliami-ayni-aileden-bes-kisi-hayatini-kaybetti.html
Bu millet ne yiyip içiyor arkadaş anlamıyorum ben .
Fiyatına göre iyi gibi duruyor. Sahip olan arkadaşlar varsa kullanıcı deneyimlerini paylaşırsa seviniriz.
Konya'da baba ve oğlunun öldüğü korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
Konya’da otomobilin kaldırımda yürüyen aileye çarpması sonucu baba ve oğlunun hayatını kaybettiği, annenin de yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.
Video linki : https://www.mynet.com/tv/embed/6737194
Böyle bir beyinsizlik olabilir mi ? Bu nasıl araba sürmektir arkadaş? Yani hız yapınca ne geçiyor bunların eline?
Kime, ne ispatlamaya çalışıyor bu hız yapanlar? "Yaa kardeşimm ben yerine göre hız yapıyorum yeaa" diyenlerin de ağzına balyozla vurmak lazım. Sırf şöyle 2 tane karı kıza yavşayacak diye 200 km hızla video çekenlerin ne anası kalıyor ne bacısı.
Bu ölen adamla çocuğun suçu ne şimdi ? Böyle geri zekalılara araba verenleri de Allah bildiği gibi yapsın.
Böyle beyinsiz apaçileri trafikte görmeyen polislere de söyleyecek çok laf var aslında..
Bursa’da tekel bayi Yılmaz Aslankılıç'ı (39) pompalı tüfekle öldüren Sezgin Özfındukkıran’ın (50) asıl hedefinin, evli kızıyla ilişkisi olduğunu öğrendiği Aslankılıç'ın çalışanı Muhammet D. olduğu ortaya çıktı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Aslankılıç’ı neden öldürdüğünün net olarak anlaşılamadığı bildirilen Özfındukkıran'ın pompalı tüfekli saldırısı, güvenlik kamerasınca kaydedilmişti
İddianamede, cinsel saldırıya uğradığı öne sürülen G.K.’nin ise şunları anlattığı bildirildi:
“Ş.K. ile evliyim. Üç çocuğumuz bulunuyor. Eşim cezaevine girdiğinde, Muhammet D. ile tanıştım. Aramızda ilişki başladı. Muhammet, evimde cep telefonunu unutmuş. Telefonu kayınbiraderim Yiğit Kaysuk bulmuş. Muhammet ile birlikte, samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarımı görmüş. Yiğit, ‘Ağabeyimi aldattın’ diyerek, beni dövdü. Babam Sezgin Özfındukkıran’ın bu şekilde olaydan haberi oldu. Babam tarafından öldürülen Yılmaz Aslankılıç ile hiçbir ilgim bulunmuyor. Babam yanlış yönlendirilmiş olabilir. Maktül ile tanışıp tanışmadıklarını bilmiyorum.”
Tabi ki kadın her zamanki gibi suçsuz bir melek ve yeni ilişkilere yelken açmış olarak hayatına devam ediyor.
Hayata bak. Kadının verdiği ifadeye bak. Sonra gel de kadınlara güven ve evlen.
Sakarya'da abi-kardeş dehşet saçtı !
Sakarya'nın Erenler ilçesinde gece saatlerinde 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin ise yaralandığı iki ayrı silahlı saldırının detayları ortaya çıktı. Kardeş, eski nişanlısının nişanını basarak 4 kişiyi vurarak yaralarken, olayı duyan ve bölgeye giden ağabey ise kendisine ışıkta yol vermeyen aracı kurşunlayarak, 2 kişiyi öldürdü.
Bu ne rahatlıktır arkadaş. Hiç alakan yokken trafikte seyir halinde, beyinsizin teki gelip sizi vuruyor.
Bir başka yerde adamın teki geçmişinden haberi olmadığı kız yüzünden vuruluyor. Söylenecek bir sürü laf var da yer müsait değil.
Honda Civic vs Bmw 116i
|
|
Nefret ettiğiniz ilan tipleri neler?
|
Meslek: Serbest Meslek Erbabı
Dünyada birçok yetenekli kişiler, küçük bir cesaret sahibi olamadıkları için silinip gitmişlerdir |
Kötü olanı yapmak kolaydır.Mühim olan iyi olana layık olabilmektir. |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.225
İkinci El Bölümü Mesajları: 154
Konularının görüntülenme sayısı: 42.875 (Bu ay: 482)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.908 (Bu hafta: 6)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor