Map açan saatler
Arkadaşlar saati kullanmada tek bir amacım var iş yerinde arabayla dışarı çıktığımda telefon cebimde kalsın hiç ellemiyeyim gideceğim navigasyonu saatle yazıp yol tarifi alayım ve birde arayıp aranınca açmak olabilir.
Hangi marka modellerde telefonla daha önce bağlantısını kurup sonrasında telefonu hiç ellemeden navigasyon kullanabiliyoruz bilen var mı acaba?
5000 tlye kadar bütçe mevcut.
15 pro kaç tl ye alınabilecek
Arkadaşlar merhaba, 15 pro için para hazırlıyorum 128gb olanı 64.999 TL den alınabilecek mi yoksa üstüne birşeyler eklenilip 70 80 binlerdemi satılacak ayın 22 sinde??
Bu psu kasama yeterli mi ?
Ryzen sistemimi işlemci anakart alarak intele geçirdim de eski psuda kullanıyorum. Bir sıkıntı olup olmayacağını söyler misiniz?
i5 13400f
Gigabyte b760m ds3h
Ballistix 16GB 3000MHz DDR4 CL15
ASUS Cerberus 1070 Ti
Samsung 860 EVO SSD (250 GB)
Cooler Master Master Watt Lite 600 W
Ryzen işlemci overlock nasıl yapılır
Biraz araştırdığım kadarıyla biostan PBO, Cpb ve global c-state control disable yaptım. Max performansı olan 44.00 de çalıştıramadım ama 43.75ghz ye sabit 1.4v verince iyi gibi göründü. Yanlış mı yapıyorum sizce?
Sistem;
Ryzen 7 3700x
Asus x570-p
Ballistix 16GB 3800MHz DDR4 CL16 ( 1.4v ile overlocklu )
ASUS Cerberus 1070 Ti
Cooler Master Master Watt Lite 600 W
ID-COOLING SE-214-XT Hava soğutma
Deepcool CC560 Mesh kasa.
Ryzen 7 3700x doğru overclock yardım lütfen
|
MASTERBOX TD500 rgb çalışmıyor
Bu gün yeni sistem kurdum ama kasadaki 4 fanın ışıkları sadece yeşil renkte yanıyor, kasanın üstüdeki led ışığına basıyorum ama değişmiyor. Kasanın arkasındaki karttan kabloyu çıkarıp bi daha taktım emin oldum ama yine düzelmedi Ne yapmam lazım bilen varmı ?
30k sistem tavsiyesi
Merhaba, 30-32 bin TL ye 1080p 240hz monitör dahil toplama şeklinde sistem yapabilir miyiz acaba? Csgo, PUBG, valorant ve autocad çizim programları için alıyoruz.
İşlemci stress testinden geçemezse nolur?
Merhaba, ryzen 3700x işlemcim var stok sogutucuda kullanıyorum. 4.3 ghz aldıgım zaman prime95 gibi stress testlerinde hata verip program kapanıyor. Ama oynadıgım oyunlarda gündelik kullanımda baya hızlı kullanıyorum ortalama 55 derece sıcaklıgında
Sormak istedigim o testlerden geçmese bana zararı varmıdır?
Asus VG259QM 24.5" 280Hz 1ms 2.777 TL
Güncel diğer fiyatların altında bi fiyat girilmiş ihtiyacı olan varsa görür umarım
2. Yayın bilgisayarı nasıl olmalı
Anlayan arkadaşlar için 3700x - x570p 1070ti li sistemim var pubg yayını yapıyorum fakat tek bilgisayar sistemi cok yoruyor rahat oynatmıyor. En az bütçeyle nasıl bi yayın bilgisayari dizebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 420
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 10.185 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 87 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar