Her bilgisayara Windows 11 kurma!
Arkadaşlar bu konuda size Windows 11'i RAM'i, depolamasi az olan veya TPM ve secure boot bulunmayan bilgisayarlara nasıl kurulacağına deyinecegim.(Klavyem ingilizce turkce karakterler yok)
Ilk once buradan Windows 11 ISO'sunu indirip Rufusla usb ye atiyoruz(orijinal isodur)
Bilgisayari usb den boot ettikten sonra Shift+F10 yapip komut satirini aciyoruz ve regedit.exe yazip enterliyoruz
Kayit defteri acildiktan sonra sol menuden HKEY_LOCAL_MACHINE kismini aciyoruz oradanda SYSTEM'i acip Setup'a sag tiklayip Yeni>Anahtar(Key) deyip ismini LabConfig koyuyoruz.
Olusturduktan sonra LabConfig'e Sag tik>Yeni>DWORD(32-bit) seciyoruz ve ismini BypassTPMCheck koyduktan sonra cift tiklayip degerini 1 yapip enterliyoruz.
Yukarida anlattigim islemi ayni sekilde 3 defa DWORD ismi degisik olacak sekilde tekrarliyoruz.
Soyle bir gorunusu olacak:
1.BypassTPMCheck
2.BypassSecureBootCheck
3.BypassRAMCheck
4.BypassStorageCheck
Daha sonra kapatip kuruluma devam ettiginiz zaman basariyla kuracaktir. Ben bu yontem ile bilgisayarima kurdum guncellemeleri bile sikintisiz aliyor.
Kulaklığı ayrı olarak kullanamıyorum
Elimde bir tane telefon kulaklığı var ve düzgün çalışıyor laptopuma takıp kullanıyorum ama ben sadece mikrofon olarak kullanmak istiyorum böyle bir seçenek var mıdır acaba
Not: laptop tek jak girişli
Yardım
Öncelikle selamar benim bilgisayarımda tek jak girişi mevcut . telefonumun kulaklığını taktığım zaman hem hoparlör hemde mikrofon olarak kullanıyor ama ben sadece mikrofon olarak kullanmak istiyorum bu mümkün müdür?
Laptop zor açılıyor
Dediğim gibi laptopum zor açılıyor. Daha 1 yıllık ama batarya tükendi ve açarken birkaç kere adaptörü çıkarıp takmam gerekiyor en sonunda ise bios ekranı geliyor ama aniden kapanıyor birkez daha çıkarıp taktığım zaman açılıyor ve buda bana zaman kaybettiriyor bir bilgisi olan varmıdır? Not:laptopun içini açmak istemiyorum :)
GM 8 GO ROOT SORUNU ACİLL
|
Windows 10® vs Windows Vista®
|
[YARDIM]
|
|
2.5" hdd kutusuna 3.5" lik hdd takılır mı?
|
3.5" hdd kutusu fiyat önerisi
|
"Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar." |
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.897 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar