Aracımı Degiştirmeli miyim?
Selamunaleyküm arkadaşlar bende 1998 model 1.6 corolla var, aracın motorunda yag yakma var. Aracın motorunu yaptırıp binmek istiyorum ama düzen tutup tutmayacagı belli değil ve kondisyon olarakta çok düzgün bir araç olmadıgı için motor yaptırınca çok bir deger kazanmayacak, o yüzden 280-290 civarı satıp üzerine 240-250 civarı kredi çekip 1.5 dizel symbol almak istiyorum. Şu an güncel faizler çok yüksek olduğu için kredi çekmek çok mantıklı gelmiyor ama arabayı bir an önce elimde kalmadan degiştirmek istiyorum. Sizce bu durumda krediler açılınca taşıt kredisi çekip arabayı degiştirmek mantıklı mı?
Selamunaleyküm arkadaşlar, aracımı model yükseltmek için satıyorum.
Takas sadece 1.6 dizel manuel egea ile olur.
1998 model 1.6 enjeksiyonlu klimalı 114lük toyota corolla
Lastikleri çok iyi durumda, muayenesine 1yıl var
Gazda benzinde sorunsuz çalışıyor
Soğutma suyunda antifriz var
Buji buji kablosu ngk marka olarak yeni degişti
Yag yag filtresi ve hava filtresi yeni degişti
Distiribitörü orijinal denso
Triger kayışı ve termostat yeni
Ön üç parça değişen ve tavan hariç boyalı diye biliyorum. Birde motorda yag yakma var.
Fiyat:315.000
Kızlarla nasıl tanışabilirim
Arkadaşlar 15 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyorum, haliyle burda pek bir sosyalleşme imkanı yok, hafta sonları merkeze gidiyorum ama orda da tanıdıgım kimse yok, tanımadıgım kızlarla nasıl tanışabilirim?
Aylık 300-400 tl ile neye yatırım yapılır?
Merhaba arkadaşlar, maksimum 250bine kadar araç arıyorum, araçtan beklentilerim şu şekilde; Rampa performansı iyi olmalı, usta parça sıkıntısı olmayacak, parçası çok pahalı olmayacak, fazla sorun çıkarmayacak, ve tutulmayan bir model olmayacak. Bu kriterlere uyan araç önerilerinizi bekliyorum.
Bu kriterlere uygun olarak efsane kasa corolla ve corolla terra(kedigöz) ların 1.6 larına bakıyorum. Bu araçları tavsiye eder misiniz?
Apple siparişimi iptal etti
15 marrta apple'ın sitesinden 13 mini siparişi vermiştim. Bugün siparişimi kontrol ettigimde ise iptal edildigini gördüm. Neden iptal edildi sizce?
Maksimum 300 bine dizel araç önerisi
Merhaba arkadaşlar, maksimum 300 bine kadar dizel araç arıyorum, araçtan beklentilerim şu şekilde; Rampa performansı iyi olmalı, usta parça sıkıntısı olmayacak, parçası çok pahalı olmayacak, fazla sorun çıkarmayacak, ve tutulmayan bir model olmayacak. Bu kriterlere uyan araç önerilerinizi bekliyorum.
Kpss Önlisans/Tyt kitap ihtiyacı
|
Kpss önlisans/Tyt Kitap İhtiyacı
|
Huawei p20 lite dokunmatik kendi kendine basıyor
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 216
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.038 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 124 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic