Bireysel E-ticaret
Bireysel E-ticaret yapanlar veyahut bilgisi olanlar bana ulaşabilirmi, pm yoluyla?
ETHC MİNİNG VS HD7850
Merhaba,benim ekran kartım HD7850 powercolor 1gb bu ekran kartımla etherium classic mining yapabileceğimi öğrendim, ve yapmak istiyorum ayrı bir ekran kartı alıp başka sistemle çalışmaktansa kendi main pc emde yapmaya karar verdim amma oyun performansım etkilenirmi ben rainbow six siege,rust,cs tarzı oyunlar oynuyorum bunları oynarken tabiki miningi durdurucam ama çalıştığı zamanlar ekran kartım çok yorulurmu oyun performansım etkilenirmi çok?
sistem parçalarım:
Ekran kartı: powercolor hd 7850 1gb
işlemci : i5 3330
ram : 8gb 1666mhz corsair ddr3
psu : hadron 400 watt
Mining nedir? E.K ne yapıyorlar?
Mining nedir tam olarak internette bakıyorum iyi güzel anlatılıyor ama ne bu, benim ekran kartımın işlemcimin gücüne neden ihtiyacın var? Napıyorsun bununla biri aydınlatabilirmi?
Silinebilir
silinebilir
Raid0 lı bilgisayarım var ve harici olarak raid0 dışında hdd,ssd takılırmı raid'i bozarmı?
Bilgisayarım "Memory Management" hatası veriyor.
|
Bilgisayarım "memory management" hatası veriyor.
Merhaba, bilgisayarımda bir süredir (1 haftadır cyberpunk oynamaya başladığımdan beri) bir hata alıyorum arada bir hata "memory management" çözümünü bilen varmı? İnternette bakındığımda Windows bellek tanılama yapılmalı diyordu ama onunla ilgili değil yaptım ve geçmedi,bios pili veya ramlerle ilgili olduğu öğrendim daha sonradan. Önceden bu hatayı almış ve düzeltmiş veya bilen birileri yardımcı olarbilirmi?
Ssd lere raid atılıyormu?
|
Bilgisayarım hata veriyor.
Ekran kartım powercolor radeon hd 7850 1gb herşey çok güzel beklentimin üstünde bir performansı vardı bilgisayarımın ama bir gün kendisi otomatikmen kapandı ve o günden sonra ağır oyunlarda (rust gibi) hata vermeye başladı hata şu Default Radeon WattMan settings have been restored due to an unexpected system failure bu hatayı nasıl çözebilirim güç kaynağı hatasımı yetersiz mi güç kaynağı yeni güç kaynağımı alayım yoksa başka birşeyden mi bu hata daha önce yaşamamış olan var mı varsa nasıl çözdü?
Teşekkürler.
1850 TL' ye kadar 2.el güzel bir pc toplayacağım ne parçalar kullanayım (harddisk,kasa var) monitör dahil bir sistem olmalı.
-Amd,intel farketmez.
-Bilgisayar oyun bilgisayarı olacak.
-Minimum 8gb ram olmalı.
-Önü açık geliştirebilecek birşey olmalı.
Meslek: Oto kiralama
İlgi Alanları: Teknoloji haberlerini takip etmek,Bilgisayar parçaları ile uğraşmak.
Bana eski günleri sorma hayat.Babam derim tamamlayamazsın. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 183
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 7.482 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware