TürkNet ADSL 35 Mbps İddiası
TT altyapısındayım şu an ADSL en fazla 16 Mbps veriyorlar.
TürkNet sitesinde 35Mbps hız alabileceğimi gösteriyor arayıp sorduğumda bizim altyapımızdasınız VDSL altyapınzı var diyorlar ve verebileceklerini iddia ediyorlar daha önce yaşayan var mı ne olur sizce ? Ona göre Taahüt bozup geçmeyi düşünüyorum ADSL internette ne online ders yapılabiliyor ne oyun oynanıyor.
ADSL Altyapısı olan yere VDSL/FİBER getirtmek
İstanbul'da merkez sayılabiecek bir yerde ikamet ediyorum sokağımızın yarısına kadar 80Mbps internet mevcut arka sokağımızda ise fiber mevcut, bu olay oldukça canımı sıktı çünkü biz evde ne uzaktan eğitim yapabiliyorduk ne de verebiliyorduk bu yüzden araştırmaya koyuldum forumda ve başka yerlerde.
Cimer, TT mail, Ümit Önal gibi isimlerle iletişime geçtim.
TT arayıp sene sonuna kadar zaten halledilecekti o bölge projemiz mevcut vb. dedi pek inanamadım zaten inansam bile 10 ay sonraya süre verdiler.
Yusuf kıraç cevap verdi hiç beklemiyordum, ardından arayan kişi hat sahibi ismi vb. alıp ne yapabileceğine bakıp arayacağını söyledi sizce ne olur bu iş? Sadece VDSL istiyorum fiber olursa ne güzel.
Daha önce yaşayan var mı böyle bir durum ne olur sizce?
ADSL Altyapısı olan yere VDSL/FİBER getirtmek
.
Thrusrmaster Ferrari F1 Add-on Hakkında
Nasıldır sizce çokça F1 oynuyorum ve bu tutkumu SimRacing’e taşımak istiyorum Direksiyon Hissiyat olarak nasıldır ? T300 Rs GT’e takacağım
. Bu versiyon ve Kulaklıklı olanı var kulaklığı nasıldır değer mi aradaki 600-700Tl farka?
Kunduz hk.
|
MYP YATAY GEÇİŞ HK.
|
GİRESUN TIP
|
17.8 K YA İZMİR SBÜ YAZMAK GEREK SİZ Mİ?
|
ERZURUM ATATÜRK TIP ( İNG )
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 673
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 27.329 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 479 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar