Bosch'un iki ayrı firması varmış...
Bosch klimaların iki ayrı sitesi ve firması olduğunu keşfettim. Biri bosch home, diğeri bosch home comfort.
İkisine bakan servisler farklı, biri bosch servis, diğeri termoteknoloji diye geçiyor. Klima modelleri bile farklı, asx kodu ile başlayanlar bosch home da, cl kodu ile başlayanlar ise bosch home comfort'da. Daha ucuz olup Cl ile başlayanlara termoteknoloji servisleri, asx ile başlayanlara normal bosch servisleri bakıyor.
Tabi ki bu fark online satış mağazalarında yazmıyor. Yorumlarda termoteknoloji diye başka bir servis geldi diyenler mevcut.
Soru: bu iki firmanın farkı nedir, klimalarda kalite farkı nedir, nerede üretiliyor, birincisinin 18btu kliması 38 bin tlden, diğerinin 28 bin tlden başlıyor. Fiyat farkı neden? Her yeri aradım bulamadım.
Bosch cl 2000 vs Samsung windfree
Merhabalar, bu iki bosch klimanın farkı nedir? Tavsiye edilir mi? Kullanan var mı?
Ya da samsung windfree serisi mi?
5000 rac ve cl2000uw53
Cl2000 bir tık daha ucuz. Bayide böyle bir modelden haberleri bile yok.
https://www.hepsiburada.com/bosch-5000-rac-18-a-18000-btu-inverter-klima-montaj-dahil-p-HBV00000P4Y20?sayfa=1&ozellik=
Hp 107w vs brother hl1211w xerox phaser 3020
Arkadaşlar bu üç yazıcıyı bilen tecrübesi olan var mı?
Başka önerisi olan?
Önemli olan
Sorunsuzluk,
1-wifi dan android telefondan uğraşmadan kolayca çıktı alınabilmesi (xerox android uygulaması yokmuş başka uygulama gerekiyormuş sanırım)
2-Muadil toner ile kolayca çalışması (çipsiz ya da çip değişimi kolay olan) ya da orjinal toneri uygun fiyatlı olması (doldurmakla uğraşamam)
Cevaplar için teşekkürler
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.045 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri