Ödev sorusuna yardımcı olur musunuz?
Ödev sorusu: “Üniversite eğitimini tamamlamak üzere olan öğrenciler olarak kendinizi ait olduğunuz toplum içerisinde nerede konumlandırırsınız? Kamuoyunun sizlere bakış açısını (toplumsal beklentileri göz önünde bulundurarak) kendi açınızdan değerlendiriniz”
Arkadaşlar böyle bir ödevim var nasıl başlasam bir türlü anlayamadım, yardımcı olur musunuz,
Aranızda Uşakta okuyan birisi var mı ?
arkadaşlar merhaba aranızda uşak'ta okuyan birileri var mıdır acaba?
Arkadaşlar selamlar benim bir makinem var canon 600D, bu makinede kullanmak istediğim ve yapamadığım bazı şeyler var, özellikle güncel cihazlarda ki özelliklerin çoğu yok, sebebi ise eski bir makine olması bu yüzden "magic latern" yüklemek istiyorum ama aklımda bazı sorular var onlarda sırasıyla şöyle;
1) bunu cihaza yüklediğim zaman hdr, timelapse dışında bana artısı nedir daha mı iyi raw çekecek
2) aranızda yükleyen varsa cihazı ısındırıyor mu? veya bugları var mı ?
3) video da raw çekim yapabileceğini iddia ediyor bu ne kadar doğru?
4) son olarak da cihazıma kalıcı bir hasar verme durumu var mıdır?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ^^
Merhaba arkadaşlar ben veli photoshop öğrenmek için kurs aldım eğitimi de tamamladım ama sanki kırpma kesme biçme vs haricinde birşey öğrenemedim, sürekli denemeler vs yapıyorum çalışıyorum ama basit bir manüplasyonun ötesine geçemiyorum bu programda ustalak-şmak gerçekten çok mu zor?
Sohbet Canon 600D netleme problemi?
İzmirde kalabilecek bir yer
Arkadaşlar selamlar izmirde kalacak bir yer arıyorum, artık bu ufak ilçeden çok sıkıldım yazın kalabilecek bir yer, batıda ufak bir ilçede yaşıyorum ve burada hayat durgun resmen yazın bir yer bulsam da gidip çalışsan üniversiteye gitmeden cebimde harçlık olsa bu konuda neler yapabilirim ya arıyorum bulamıyorum bir fırının altı bile olur unların içinde bile yatarım.
Arkadaşlar merhaba ben arkadaşlarım ile bir mekan var orada buluşup hep beraber cs 1.6 veya source oynamak istiyoruz herkes kendi laptobu'nu getirecek nereden indirip nasıl bağlantı kurabiliriz internet olarak sadece telefon interneti var yardımcı olursanız sevinirim ve son olarak başka hangi tür oyunları oynayabiliriz acaba.
İçerde Dizisi ?
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 187
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.244 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic