![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Ankara için ISS tavsiyesi
Ankara için hangi ISS kullanmalıyım? Oyunlarda paket kaybı sorunu yaşıyorum, deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Altyapı Sorgulama Ekranı Hatası
Türk Telekom'un sitesinden altyapı sorgulaması yaptığım vakit adreste vdsl olmasına rağmen fibernet ibaresi çıkıyor. Bu bir hata mı yoksa planlanan bölgeler önceden güncelleniyor mu?
Netspeed vs Türk Telekom (ping)
Benim için önemli olan ping ve jitter değerleri.
Bu iki ISS'ten hangisinde ping değerleri daha iyidir?
Valorant, Cs, Cod, Fifa oynuyorum.
Hangisini seçmeliyim sizce?
İnternet başvuru evraklarını gecikmesi (Yardım!)
5 gün önce Türk Telekom'a arayıp VDSL tarifesine başvurdum. Evrakları kurye ile göndereceğiz dediler ama ne gelen var ne giden. Bu durumda arayıp iptal ettirebiliyor muyuz?
Türk Telekom yanı sıra bir başka ISS çin neler yapmalıyım? Boş port var, sadece bina hattından daireye cat6 kablo mu çektirmeliyim?
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
İade edilen modeme ücretlendirme
İade edilen modeme ücret talebinde bulunuyormuşsunuz. Birçok insan bu konuda mağdur, tabi ki parayı alamaz bu şirket sonuçta iade edilen Bir ürün var fakat bunu yapmak suçtur. Millenicom'dan kesinlikle uzak durun.
Altyapı sorgulamadaki hata (Superonline)
Altyapı sorgulama yaptığımda Fiber gözüken bina diğer altyapı sorgulama sitelerinde Fttx-v2 olarak gözüküyor. Hangisi doğru anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Kesinlikle uzak durun!
Geçen gün İnternet kesildi, çalışma yapılacak SMS i yollamışlar neyse dedim. Belirtilen saatler sona ermesine rağmen İnternet gelmedi. Aradım vehattımda sorun olmadığı söylendi. Modemden kurulum yaptım tekrardan ve tekrardan İnternet geldi. Biraz önce yine gitti ve ne yaparsam yapayım sonuç alamadım.
Tarife değişikliğinde ücret alınır mı?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 5.172 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)