Amazon prime'da ingilizce altyazılı içerik izlemek istiyorum ancak sadece türkçe atlyazı seçeneği var. Bu problemi nasıl çözebilirim?
Bilgisayar mühendisliği okuyacağım m2 laptop alacaktım ama macbooklara gelen üst üste zamlardan dolayı windowsa yöneldim. Bütçemi biraz aşabilirim. Teknosa ve Media Markt'ta excalibur önerisi aldım ancak internetteki casper deneyimleri gözümü korkuttu. Ama kimilerine göre de şu anki laptoplarda bu kronik sorunlar (fan sesi, çabuk eskime vs.) yokmuş. Bir de gamegaraj'ın bazı modelleri baya hoşuma gitti. Siz ne önerirsiniz. Bütçem 35k ama birazcık yukarı çıkabilirim
.
TELEFONUMDAKI GİZEMLİ SİMGELER
Herkese merhaba ana sayfamda sürekli whatsapp arama işaretleri var ve çok saydam şekilde gözüküyor bu neden olur bilen varsa lütfen aydınlatsın.
Dikkatli bakınca gözüküyor
6000 TL Tablet Önerisi
Maksimum 6000 liralık tablet önerisi yapabilir misiniz?
Eğer bu fiyata ipad al diyorsanız ipad tabletler de önerebilirsiniz :)
3500-4000 Arası Telefon Önerisi
3500-4000 tl arası özellikle kamerası ,bataryası ve malzeme kalitesi iyi telefon önerirseniz sevinirim. Telefonu annem kullanacak bu yüzden sağlamlık batarya ve kamera ön planda olsun istiyorum
edit:
önerileriniz samsung öncelikli olursa harika olur
Grafik (Çizim) Tablet Önerisi
Uzunca bir süredir grafik tablet almayı düşünüyorum çok kararsızım. Sınav senemdeyim ve bu kararsızlıkla bir şey seçmek çok zor ve vakit alıcı olabiliyor. Genelde forumlarda harika fikirler geliyor. 1500 TL'ye kadar çizim tableti önerilerinizi bekliyorum.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.617 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar