Samsung Tab S9 256 GB vs Ipad air 5 64 GB
Üniversitede kullanmak için kalemli tablet arayışındayım. Ipad air ile Samsung Tab S9 arasında kaldım. Samsung tarafında 120 Hz 2x amoled ekran, hafıza 256 gb, kutudan kalem çıkması ve goodnotes gibi uygulamalarla anlaşması avantaj iken ipad air tarafında yazılım stabilliği ve ücretli uygulama çeşitliliği avantaj. Airde ekran 60 Hz ve hafızası 64 gb olması , telefonumun Samsung olması biraz uzaklaştırsa da yazım, not alma konusunda hangisi daha iyi olur kararsızım. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Ipad air 5 64 Gb vs Samsung Tab S9 256 GB
Üniversitede kullanmak için kalemli tablet arayışındayım. Ipad air ile Samsung Tab S9 arasında kaldım. Samsung tarafında 120 Hz 2x amoled ekran, hafıza 256 gb, kutudan kalem çıkması ve goodnotes gibi uygulamalarla anlaşması avantaj iken ipad air tarafında yazılım stabilliği ve ücretli uygulama çeşitliliği avantaj. Airde ekran 60 Hz ve hafızası 64 gb olması , telefonumun Samsung olması biraz uzaklaştırsa da yazım, not alma konusunda hangisi daha iyi olur kararsızım. Sizce hangisi tercih edilmeli?
200-230K Otomatik Araç Önerisi
200.000-250.000 arası otomatiği nispeten sorunsuz, sağlam bir B-C segment araç ne tavsiye edersiniz? Hangi otomatikler sorunsuzdur bu fiyat aralığında?
Mutfak Şefi / Stand Mikser Tavsiye
Mutfak şeflerinde kaliteli döküm modeller çok pahalı, 2000-3500 fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
Karaca Multichef - Arzum 1068 Gastromix hakkında bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
YENI SSD Kullanma
Notebookta 500 gb HDD mevcut, yeni bir SSD (250 gb) alıp windows 11 temiz kurulum yapmak istiyorum, Dvd yerine aparat ile HDD takmak istiyorum. HDD içinde windows 10 yüklü, içinde önemli dosyalar var. Dosyaları kaybetmeden veya hdd formatlamadan kullanma şansım var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Erciyes Tıp - Gülhane Tıp mı?
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.359 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar