PROFİLO İNDİRİM KODU İHTİYACI
Merhaba,
Profilo’dan kurutma makinesi almayı düşünüyoruz, yeni üyelere özel %5 indirim tanımladıklarını gördüm.
Geçtiğimiz aylarda TEB Eczacı kart(TEB: Türkiye eczacılar birliği) %15 indirim kodu veriyordu ancak şu an vermiyor.
Profilo için şu an indirim kodu veren uygulama var mı?
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Saygılarımla.
Hayat Filmini Hangi Platformda Bulabilirim?
Merhaba,
Zeki Demirkubuz’un Hayat filmi Mubi’de yayınlanmış ancak yayından kaldırıldığı için izleyemiyorum.
Bu filmi bulabileceğim platform ya da torrent sitesi var mı?
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Saygılarımla.
iphone 11'in Ön ve Arka Camı Kırıldı !
Merhaba,
Kullandığım iphone 11'in düşmeye bağlı olarak hem ön hem de arka camı kırıldı.Troy servis arka cam kırıldığı için müdahale edemeyeceğini belirtti.
Telefonumun eskisi gibi olmasını istiyorum, Ankara'da Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcı Aypa var.Orjinal ekran değişimi yapıyormuş, 7500 TL fiyat verdi.Yaşadığım yerdeki telefonculara sordum 1700-4000 TL arasında değişen fiyat verdiler ama hiç biri orjinal değişim yapmıyor ve ekran değişimi uyarısı verir dediler.(Ekran değişimi uyarısı olmaması için 1000 TL daha vermem gerektiğini söyleddiler)
*Instagram'da fprpo'yu gördüm ancak haklarında çok fazla şikayet(şikayetvar.com) var ve bağımsız onarım sağlayıcı ya da yetkili servis değiller.Üstelik çok ucuz da değil.
Bu durumda olsaydınız ne yapardınız?Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
SİLİNEBİLİR
SİLİNEBİLİR
Merhaba,
5 gün boyunca Sabiha Gökçen'in otoparkına arabamı bırakmak istiyorum.Otopark ücretini öderken yararlanabileceğim kampanya vs. var mı?
Saygılarımla.
Bodrum-Kos Feribot Biletini İptal Etmek Mümkün Mü?
Merhaba,
Bodrum'dan-Kos'a sefer düzenleyen feribotlardan bilet alıp daha sonra bileti iptal etmek mümkün mü?
Hangi site ya da acenteden bilet satın aldığımızdai daha sonrasında iptal etme hakkımız oluyor?
Çoğu acente satış sonrası iptale izin vermiyor.Eğer Schengen vizesi çıkmazsa boşuna para ödemiş olmak istemiyorum.(Kapı vizesini tercih etmedim)
Saygılarımla..
Bodrum'dan Kos'a Feribotla Gitmek!
Merhaba,
Yaz tatilinde ailemle Kos'ta 3-4 gün tatil yapmak istiyoruz.Sabiha'dan Bodrum'a uçak ardından feribotla Kos'a gitmek istiyoruz.Aynı şekilde dönüşte de feribotla önce Bodrum'a sonra da uçakla Sabiha'ya dönmek niyetindeyiz.Gitmeden önce sormak istediğim birkaç şey var.Daha önce benzer rotayı izleyenler varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
-Öncelikle güvenilir hangi feribot şirketini tercih etmeliyiz?(Bunun bir önemi olur mu?Bazı şikayetler okudum)
-Turgutreis'ten mi feribota binmek daha iyi olur yoksa Bodrum Kale'den mi?(Durumu göre havalimanından Turgutreis'e geçebiliriz)
-Yunan tarafında gümrük işlemleri 2-3 saat sürebiliyormuş aynı şekilde dönüşte Türkiye tarafında gümrük işlemleri uzun sürer mi?Dönüşü uçakla yapacağımız için risk oluşturur mu?
(Genellikle Kos'tan Bodrum seferler 16.30-17.30 arasında yapılıyor, bu saate feribota binsek 20.30 uçağına yetişebilir miyiz?)
Saygılarımla...
Merhaba,
Pegasus'un sitesinde gördüm, ödül biletlerde vergilerin bolbol puanla ödenebileceği yazıyordu.Hesabımda 0 puan olduğu için bilet alma işleminde hiç bir şekilde ilerleyip kontrol edemiyorum.
Pegasus'tan aldığımız ödül biletlerde vergileri bolbol puanla ödemek isteğimizde nasıl bir orandan hesaplıyor, daha önce kullanan varsa yazabilir mi?(Thy'nin ödül biletlerinde vergileri millerle ödemek çok anlamlı olmuyor çünkü çevrim oranı çok düşük, Pegasus'ta aynı şekilde mi?)
Pegasus'un sadakat programıyla ilgili sitesinde pek fazla bilgi de yok çok ilginç gerçekten.
Saygılarımla...
Booking'de rezervasyon iptali oluyor mu?
Merhaba;
24-27 Şubat Tokyo'da kalmak için booking üzerinden daire rezervasyonu yaptım, rezervasyon sırasında ücretsiz iptal veya değişim olmayacağı yazıyordu ancak uçuştan 1 gün önce(bugün 22/02/2024'te) iş nedeniyle yaşadığım bir problemden dolayı uçuşu iptal ettim.
Hostel rezervasyonlarını iptal ettim ancak Tokyo'dakini iptal edemedim.(yaklaşık 8 bin TL 3 gece için) Bu ücreti kurtarmamın bir yolu var mı yoksa ücret yandı mı?(ödemeyi Teb'in sanal kartıyla yaptım)
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla.
Merhaba,
Düzce'de yeni taşındığım yerde internet altyapısı yok.Evimizin bulunduğu sokak 2 yıl önce açıldı.Türktelekom'a başvurdum ama ne zaman hat çekerler bilmiyorum.Durum böyle olunca altyapısız hizmet veren internet sağlayıcısı araştırdık ve Düzce'de hizmet veren Özteknet'i bulduk.Firmayı daha önce hiç duymadım.İnternet hızları düşük, kurulum maliyeti 1500 TL, cihazları kiralıyorlar, aboneliği sonlandırdığımızda verdikleri tüm ekipmanları da geri alıyorlar.
Daha önce bu Özteknet kullanan varsa deneyimleri paylaşabilir mi?(Arkadaşlarıma ve işyerindekilere sordum hiç kimse duymamış)
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 374
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.225 (Bu ay: 570)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 265 (Bu hafta: 9)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar