Tesir urunu ANAKART sorunu
selam ben internetten saticinin bana dedigine gore tesir urunu bir anakart aldim ama oyun oynarken ekran kartim birden kendini devredisi birakiyor 10sn felan arkadaki sesler gelmeye devam ediyor sonra pc rest atiyor.
o yuzden bir kac sorum olacaktimusade ederseniz.
1.tesir urunu ekrankartlarinda mesela magazada eline alip inceleyenler yuzunden statik elektirik yuzunden bozulan parca olabilirmi orn:bios
2.ekrankartinin devre disi kalmasi anakarttan olabilirmi yani anakartin boyle bir hata verme olasiligi varmi?
3.acaba diyorum satici beni kandirdimi acaba bu anakart minig icin kullanilmis olabilirmi yani diyelimki minig icin kullanilildi miningin anakart uzerinde hasart birakma olasiligi varmi 7/24 calismasi yuzunden bazi devrelerin hasar almasi felan
birde soyla bir olay gecti basimdan bende rx580 / r5 2600 / 16gd ddr4 ve asus a320m-k anakart vardi. Ve birgun elektirik hattim yuzunden (bu arada ayagim yere degerken pc yi elleyince elektirik carpiyor) anakartimi yakmisim ve ben rx 580 ekrankartimi daha dusuk bir sistem olan amd athlon black edition olan(numarasini unuttum) ve 16gb ddr3 ve eski tip bir anakartta calistiriyordum yaklasik 5 ay felan yani ekrankarti calisiyordu ama bu dedigim anakarti taktigim gunden itibaren kapanmalar basladi. Acaba islemci ye veya ram e hasar vermis olsam onlarda boyle ekrankartinin devredisi kalmasina sebep olabilirmi?
Ve rami memtest ila fazla degil 2saat test ettim %0 hata cikti arada aida64 ile de cpuyu test ettim yaklasik yarimsaat ondada kapanmadiekrankartini daha test etmedim.
cok karisik bir anlatim sekli oldu insallah anlatabilmisimdir.
istek Trust SP-6250K pc baglama kablosu
Selam benim elime Trust SP-6250K gecti ama pc ye baglamak icin gerekli kablo yok. Ve bu ses sistemini stereo olan yani arkasinda 3 cikisi olan bir pc ye baglamak istiyorum.
Simdi 2 sorum var.
1.Bu ses sistemini pc ye baglamak icin olan kabloyu nereden bulabilirim ve arastirmak icin ne yazmam gerek? (siz bulursaniz ve link verebilirseniz daha iyi olur aslinda)
2.Bu ses sistemini kullanmak icin illa pc de 5+1 ses cikisimi olmasi lazim? Normal stereo cikisi olam bir pc de kullana bilirmiyim?
Kullanila bilirse nasil bir kablo kullanmam lazim illa 5+1 ses performansini vermesi gerekmez butun haporlorlerden ses gelsin isterse stereo olsun.
ses sistemini resmi ni de assagiya koyuyorum.
simdiden tesekkurler
Yönetici izni olan programın başlangıçta başlamaması
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 489 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware