Td aşısı (Tetanoz,Difteri) kaç yıl korur?
|
Düşük Zekalıyım
|
Evlatlık olabilir miyim?
17 yaşımdayım. e-devlet şifresini yeni aldım soyağacına ve nüfus kayıt a baktım. Nüfus müdürlüğüne yönlendirdi. Araştırdığımda evlatlık olanları yönlendirdiği iddası vardı çoğu kişi kabul etmiş. Annemi 3 gündür darlıyorum evlatlık mıyım diye değilsin diyor "istersen nüfus müdürlüğüne gidebilirsin ben doğurdum insanını bilmeyecekmiyim?" diyor . Doğum belgelerini, doğum kartımı gösterdi. Ayrıca annemin vukuatlı nüfus bilgilerine baktım orda da bir şey yoktu evlatlıkla ilgili. Annem ile babam ben 1 yaşımdayken ayrıldı 3.5 yıl evli kaldılar. Evlat edindirmede en az 5 yıl ya da 30 yaşında olmak gerekiyormuş annem 20 li yaşlarında evlendiği için ben pek ihtimal vermiyorum çünkü hukuki olarak yaşı ve evlilik yılları tutmuyor.. Kan grubunda sorun yok ve yüz benzerliğimiz var babama baya benziyorum herkes çok benziyorsun diyor. Ama e devlet çok kafamı karıştırdı sizce evlatlık mıyım?
doğduğum hastaneyi ve doğum doktorunu biliyorum kardeşimde orda doğdu. Annem teyzelerime falan söylemiş baya alay konusu oldum ailede.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.793 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic