Bir proje için kimyager desteği lazımda
Herkese merhaba
çocuğumun ödevi için ev ortamında dondurucu kullanmadan buz elde etmemiz lazım. Bunun için günlerdir araştırma yaptım bir tek tarif buldum ve orada söylenenleri yapmama rağmen su donmadı..
peki bu nasıl yapan yapmışken ben yapamadım..
çocuk tepemde bu işi çözmem şart
bu iş için;
linkteki videoyu harfiyen yaptım bırak soğumayı 17 derecenin altına inmedi.. peki bu iş nasıl olacak
Enteresan bir durum
Dün bir 6s plus aldım icloud çıkış yapılmıştı.. gün boyu kullandım eve gelince ieski telefonumun cloud oturumumu açtım. Oturum başarıyla açıldı hatta altta aygıtlar bölümünde her iki cihazda listelendi. Sonra aklıma geldi telefonu herşeyiyle sıfırlayıp yeniden kurulum yapmak istedim buraya kadar herşey normal ancak format sonrası icloud etkinleştirme ekranı geldi ve dünden beri bu ekranı geçemiyorum. İcloud hesabıma webden giriyorum cihaz var diyor. Oradan cihazı kaldırdım yine değişmedi. şimdi be olacak
Dos ta yazılan oyunların kodlarını görme
Bilindiği üzere dos ortamında yazılmış uygulamalar günümüzde dos box uygulamasıyla hala kullanılabiliyor. Benim merak ettiğim konu bu uygulamaların kodlarını görüntüleyebilecek bir uygulama var mı?
prehistorik 2 isimli uygulamanın kodlarını görmek istiyorum, çünkü çocuğum uygulamayı çok seviyor ve kodlarını tekrardan yazarsa hem yazılıma merakı artar hemde başardığını görürse daha sıkı sarılır işine
Bonus&masterpass işbirliğinde getir kampanyası
Kampanya Detayları:
* GetirYemek’te seçili premium restoranlarda 50 TL ve üzeri siparişlerde %50 indirim!
* Kampanya kullanımı için minimum sepet tutarı 50 TL, maksimum sepet tutarı 150 TL'dir. Alınabilecek maksimum indirim 75 TL'dir.
* Kampanyadan faydalanmak için Masterpass™’e kayıtlı Mastercard ve Maestro logolu banka veya kredi kartı ile işlem yapılması gerekmektedir. Masterpass™’e kayıtlı banka veya kredi kartınız yoksa, kampanya tarihleri içerisinde sepetinizi oluşturup, sipariş özeti ve ödeme ekranına geldiğinizde “Kart bilgilerimi MasterPass™ altyapısında saklamak istiyorum.” Tıklayarak kartınızı Masterpass™’e kaydedebilirsiniz. Masterpass™ ile ilgili sorularınız için https://www.masterpassturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
* Her müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir.
* Kampanya kota ile sınırlıdır. Kota limitine ulaşıldığında herhangi bir ön bildirimde bulunmaksızın kampanya sona erecektir.
* Bu kampanya herhangi bir kupon kampanyası ile birleştirilemez.
* Kampanyadan faydalanılarak yapılan alışverişte kampanyalı ürünler iade edilmek istenirse, iade sonrası kalan kampanyalı ürün tutarının KDV dahil 50 TL altında kaldığı durumlarda kampanya geçerli olmayıp, iade tutarından indirim bedeli düşülerek işlem yapılacaktır.
* Masterpass™’e kaydedilen kart bilgileri, Mastercard altyapısı tarafından saklanmaktadır.
* Tüm kampanya katılımcıları, tüm kampanya şart ve koşullarını kabul eder.
Bonus flashtan böyle bir mesaj geldi ama premium restaurant hangisi nasıl bileceğimi bilemedim
Kapalı devre interaktif ağ iletişimi hakkında yardım
|
İş ağında telekonferans
|
Çok çok ustalık isteyen bir sorun
|
İşteki pc nin interneti dağıtma
|
Delirmeme az kaldı.. hdmi den lcd ye görüntü aktarım sorunu
|
Nofrost ustalarına bir soru
beni bu adamlara sorun: bscol, lloyd, barisozer83, pookie |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.118
İkinci El Bölümü Mesajları: 288
Konularının görüntülenme sayısı: 14.827 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar