Monitörüm Arızalandı Tavsiye Gerekli
Monîtörümün Besleme Kartı Arızalandı Daha Öncede Bozulmustu Kart Alıp Degiştirdim Ama Cok Dayanmıyor Muadil Olarak Takabileceğim Kart Varmı? Suanki Kartın Modeli CGCPOM9BG4
Simdiden Teşekkür Ederim
Android Telefonlarda Zil Sesi
Telefonun General Mobile Gm22 Androidler de Saçma Bir Sistem Var Zil sesi ve Bildirim Sesinin Aynı Olması Whatsappdan Facebookdan v.b Programlardan Arandığı Zaman Telefonum Çalmasın İstiyorum Bunun İçinde Zil Sesini Kapatıyorum Ozamanda Telefondan Gelen Aramaları Duyamıyorum Bildiginiz Bir Program veya Başka Yöntem Varmı İkisini Ayırabileceğimiz.
Sahte FlashDisk 2TB
Arkadaşlar Merabalar Ben Sahte Bir Flash disk aldım bir arkadaşdan kazıklanmış 2 tb 150 tl vermiş ver ben bakıyım dedim test ettim fakeflashtest programıyla
böyle bir sonuç çıktı yanlış anlamadıysam gerçek boyutu 7.9 GB yani 8 gblık flashdisk doğrumu anladım ?
Bilgisayarıma Hangi İşlemciyi Takabilirim?
Arkadaşlar Benim Casper Nirvana 15.6 NB Laptopum Var.
İşlemcimi Değiştirmek İstiyorum Ama Benim Anakartıma Uygun Hangi İşlemci Soket Tipleri Uygun Oluyor? Socket 947 rPGA dışında soket tipinde işlemci takabiliyormuyum? Şimdiden Teşekkür Ederim Bilgilendirdiğiniz İçin.
Bilgisayar Isınma Sorunu Çözene Helal Olsun!
Arkadaşlar Çok İlginç Bir Durumu Sizinle Paylaşmak İstiyorum Lütfen Bir Çözümü Olan Söylesin.. Bilgisayarım Bazı Oyunlarda Aşırı Isınıp Kapanıyor Bazı Düşük Boyutlu Oyunlardada Bazı Gelişmiş Oyunlarda da Bunu Yapıyor İnternette Araştırmalar Yaptım Denediğim Yöntemler Bunlar Bunun Dışında Tavsiyesi Olan Varsa Lütfen Yardımcı Olsun
- Sistem Formatladım İşletim Sistemlerini Değiştirdim Bütün Ekran Kartları Anakart v.b Güncellemeleri Yaptım (Oyun İçin Gerekli Dosyalarda Dahil C++ v.b)
- Antivirüs Programlarını Kaldırıp Denedim
- Görev Yöneticisinde İşlemci Bellek Tüketen Gereksiz Herşeyi Kapattım
- İşlemciden mi Çalıştırıyor Ekran Kartı Özelliğini Diye Harici Ekran Kartından da Çalıştırdım
- Güç Ayarlarından En Yüksek İşlemci Durumunu da Düşürdüm
- Uyumluluk Ayarlarını Denedim
- Kapanan Uygulamayı Görev Önceliğini Düşürüp Benzeşmeden Çekirdek Sayısınıda Düşürdüm
- Acaba Donanımsal mı Diye Düşündüm İçini Temizledim Termal Macunu Yeniledim 4 Fanlı Soğutucu Aldım
İşe Yaramadı Düzelme Olmadı
Genel Bir Sorun mu Acaba Diye CPU ve GPU yu Stress Programlarıyla Zorlamama Rağmen Kapanmadı. Ama Bazı Oyunlar Bilgisayarda Isınma Yapıp Kapanıyor
Sizin Tavsiye Ettiğiniz Birşey Varmı? veya Tahmini Olan Birileri Yardımcı Olabilirmi?
Bilgisayarımın Özellikleri
i5 İntel İşlemci
Nvidia 740M 2 Gb Ekran Kartı
750 GB HDD
8 GB Ram
Windows 10 İşletim Sistemi
Bilgisayar Kapanıyor :(
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 910 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware