KONU KİLİT
SATIŞTAN VAZGEÇİLMİŞTİR
Isonoe EVRENİNDE SATILIK FİLOCU HESAP
Evren başladığında başladım oyuna general olarak.Keyifli zamanlar geçirdim.şimdi hesabı devretmek istiyorum.Hesapta 2 adet kaşif 1 adet general 1 adet koloksiyoncu mevcuttur.Kim nasıl devam etmek isterse kullanabilir.Saldırı filosu mevcuttur.Filo sıralamasında ilk 75'te hesap.500m Madeni bulunmaktadır.Oynamak isteyen varsa hesabı 150 tl'ye vereceğim
EARTH EVRENİ FİLOCU İLK 10
FİLOCU İLK 10 HESABIMI SATIYORUM.ÖZELDEN ULAŞINIZ
EARTH FİLO İLK 25-200 TL
Oyuna vakit ayıramıyorum işlerim var.O nedenle satıyorum
EARTH EVRENİ FİLO İLK 25 SATILIK VEYA TAKAS
EARTH EVRENİ FİLO İLK 25 HESAP SATILIKTIR VEYA METİN2 DANDANAKAN SERVERINDA İTEM YADA YANG KARŞILIĞIDA VERİLİR
Earth Filo ilk 30 ucuza oyunu bırakıyorum
Earth Filo ilk 30 ucuza oyunu bırakıyorum.Bu nedenle satıyorum
TUCANA FİLO İLK 12----300 TL
Oyunu bırakıyorum.Filo 300 tl'dir.İsteyen olursa hesabıda ücretsiz olarak devrederim
ROSALİND İLK 60 SATILIK HESAP
ROSALİND İLK 60 KADEME AĞIRLIKLI HESAP 100 TL OLARAK SATILACAKTIR.İÇERİSİNDE DÜKKAN EŞYASI BOLCA BULUNMAKTADIR.KAŞİF SINIFIDIR.GENERAL İTEMİDE MEVCUTTUR.
ROSALİND İLK 55 SATILIK HESAP
Yeni serverda oynuyorum.2 evren ağır geliyor.Rosalind evrenindeki hesabı devretmek istiyorum.Filo veya maden olarak vermiyeceğim.Hesabı alıp oynayacak olana satılıktır.Genel itibariyle kademecidir.Hatrı sayılı filosuda bulunmaktadır.Envanterde 1 adet General bulunmaktadır.Çeşitli eşyalarda mevcuttur.İlgilenen varsa özelden ulaşablir
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.775 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO