Yerli otomobil sitesi sahibi olarak bizim otomobilimizi dünyaya tanıtmak amaçlı iki adet girişimde bulundum.
Birincisi Almanca sitemiz. Gurbetçiler için Almanca sitemiz TOGG Türkische Automarke
Diğeri de Global olarak yayına aldığımız İngilizce olan TOGG Turkish Car sitemizdir.
Sitelerimizi inceleyip bizlere yorumlar yapabilirsiniz. Togg ile ilgili tüm haberleri paylaşarak TOGG bilinirliğini artırmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden de iki dilde yayına başladık. Desteklerinizi bekliyoruz.
Yerliotomobil.org
Değerli arkadaşlar sizlere yeni projelerim hakkında detaylar sunacağım. yerliotomobil.org domaininde iki adet proje yer almaktadır. Hem haber hem de forum sitesine sahiptir. Yerli otomobil için ve elektrikli otomobiller hakkında gelişmeler bu site ve forum üzerinden takip edilmektedir. Sizleri de bekleriz.
Sitemiz: Yerli Otomobil
Forum: Yerli Otomobil Forum
Yerli Üretim Araçları Hangileridir?
Yerli Üretim Araçları Hangileridir Son dönemlerde araç satın almak isteyen kişiler, kredi faizlerinin yerli otomobiller açısından uygun hale gelmesinden dolayı, yerli üretim araçlara daha çok yönelip, araçların özelliklerini araştırmaya başladılar.
Yerli Üretim Araçları Hangileridir?
Türkiye’de tam olarak yerli otomobil şuan bulunmamaktadır. Araba parçalarının birçoğunun dışarıdan getirilip, bir bölümü de Türkiye’de üretilen markalardan, bir sentez olarak satılmaktadır. Bu arabalar, yerli üretim otomobil olarak kabul edilir.
Yerli üretim araç satın almak isteyen kişiler için de hükümet özel kararlar alıp, araba kredileri için özel indirim uygulaması yapmıştır. Türkiye yerli üretim markası olarak şuan birkaç markayı sunuyor. Bunlar; Honda, Fiat, Renault ve Toyota ve Hyundai’dir.
Renault Araç Modelleri
Renault araba markası, performans ve paket olarak talep gören ve çok satılan bir otomobil modelidir. Renaultta en çok tercih edilen modellerden biri, Renault Megane’dır. Megane; sedan, sport ve hatchback kasa çeşitleri ile piyasada yer almaktadır.
Renault Megane araçların fiyatları, modelin doluluk ve özelliklerine göre değişiyor. Megane araba almak isteyenler için çeşitli avantajlar bulunuyor. Motor gücü 1.2 den başlayıp 2.0 kadar değişiyor. Yakıt türleri de motor özelliklerine göre dizel ve benzinli olarak belirleniyor. Aracın hem manuel hem de otomatik vites çeşidi vardır.
Yerli üretim Araçları Hangileridir Renault’un en çok tercih edilen diğer modeli de Clio'dur. Son derece modern bir kasa tipi olan cliolar, hatcback modeldir. Megane modele göre fiyatı daha uygundur. Bu aracı satın almak isteyenler, farklı kasa modellerini seçme şansına sahiptir. Genelde otomatik vitesi tercih edilen aracın, manuel vitesi de mevcuttur. Yakıt türü olarak dizel ve benzin özelliği bulunur. Benzer sorular ve benzer cevaplar için Ayrıca yerli otomobil forum sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Yada otomobil forum sitemizi..
Fiat Araç Modelleri
Fiat markası, son yıllarda daha fazla dikkat çeken bir marka haline gelmiştir. Özellikle son çıkan modelleri, her tarza hitap eden şık araçlardan oluşuyor. Her araç gibi Fiat araçları da genellikle sedan kasa ve hatcback kasa olarak kullanılıyor. Son yıllarda Suv ismi verilen özel tasarım araçları ile Fiat oldukça fazla talep görüp, merak ediliyor. Fiat’ ın en çok satılan ve piyasası olan aracı, şuan Egea modeldir.
en popüler arabası olan Egea modeli, hatback ve sedan kasa olarak satılıyor. En çok tercih edilen motor gücü, 1.3 den yana kullanıyor. 1.6 modeli de vardır. Manuel vites olarak satılan Fiat Egea, en çok Multijet modeli ile ilgi görüyor. Bu özellik aracın performansını ileri seviyeye taşıyor. Egea fiyatları paket ve kasa çeşitlerine göre değişiklik gösteriyor.
Benzer: https://yerliotomobil.org/yerli-uretim-yapan-otomobil-markalari//
Faydalı Güncel Bilgiler Sitesi
|
İlginç Bilgiler Sitesi kopmaca.co
|
ilginç bilgiler platformu temam nasıl olmuş?
|
|
Enteresan Bilgiler ve Liste İçerikler
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.143 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama